- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- призраци ?
aa, от това с гласовете ми се изправи косата о.О
яко беше
аз искам да вярвам...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не могат да ме убедят че това не са монтажи. призраци не съществуват.
Аз съм на същото мнениел.Първоначално написано от пор
![]()
Доказателства,че не съществуват имаш ли?!Никой не знае дали наистина има призраци.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Според мен това е просто монтаж,до една степен вярвам в призраци,но докато не вида...(не че искам да стане)...![]()
Интересно...но и аз мисля че е монтаж..
който твърди че съществува нещо, той трябва да представи доказателства.Първоначално написано от magi_megi
За мен това също е монтаж. Никой не може да ме убеди, че призраци съществуват, както и аз не мога да убедя някой, че не.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Като го изгледах още веднъж ми прави впечатление, че някои от "призраците", може да се възприемат и като пречупване на светлината. Или просто изглеждат като призраци, а са най-обикновени предмети, приели формата на "призрак".
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
[b][i] Някои ми се струват нереални, други не толкова...и аз не знам дали да вярвам или не![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Много са им готини мутрите
ХАхахахахха предопреждавам само тва да не се гледа късно вечер или преди да си лягате ! Добро е филмчето и някой неща наистина са като реални и може би са реални..без последното ест. .. Аз вярвам във духове. Както някой по горе каза- аз ще вярвам докато някой не ми докаже обратното! По същия начин може да се спори дали има извънземни ,а тва е сигурно че има ! Не е логично да сме сами ,сам сами!!!!!
Относно духовете..има логика..а все пак къде отива духа ни след смъртта (РАЙ..АД... ха ах ха да ама не!). Чела съм че се смята че духът ни е хм..да го кажа : кълбо от енергия.Който иска да се смее тук,не ме интер. .
2 т. от правилника. Бан на профил
malee tupanari ste, 6to ka4vate takiva strahotii beПървоначално написано от Ice_Queen
v4era ne mojah da zaspa
![]()
Onova za babata v kolata sam go vijdala mn pati....strahhhhhhhhhhhhhh
Мен ме достраша да го фледам въпреки че е светло навънАко има някой до мен мога и да се престраша
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
призраци има ама немогат да се видят от всеки
едит: това го изгледах смях![]()
От цялата анимация не ме беше мн страх обаче тва накрая дет тряааше да се загледаме и изкочи тва нещо направо ми изкара ангелите
Е това може и да е монтаж, но аз знам че съществуват призраци... ако може да се нарече така. Няма да казвам защо мисля така.. т.е. защо съм убедена в това.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Az go izgledah s interes ustanovih che ima dosta otrajenie i montaji nakraq deto trqbva da se zagledash si izkarah angelite. i vecherta kogato trqbvashe da se pribiram po edin bair ustanovih kolko mi se iska da ne vqrvam...i az neznam dali vqrvam ili ne ama znam che sum qko strahliva![]()
Искам и вярвам.![]()
От кое толкова се изплашихте всички? Аз като цъкна на линка и ми се отварят някакви игри![]()
![]()
Чувал съм, че духове, дракони, змейове, Искра Фидосова и всякакви други митични същества се призовават с LSD, ама не съм пробвал...