.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Мога ли да си взема капарото обратно и да отменя поръчката ?

Здравейте, първо ако темата ми не е в правилния раздел, моля да бъде преместена. Така преди няколко дена реших да си купя компютър. И познат ми препоръча да си го купя от "Еге" компютри (град Шумен). Така отивам аз, давам поръчка за машината и вчера ми се обаждат и ми казват че има проблем с видео картата (проблемът се появявал, след инсталирането на видео драйвера, черен екран при рестартирането). Та аз се падам малко скептичен за тия работи, как може чисто нова част да дава проблеми, не че това е невъзможно имам предвид, че да такива работи стават, но те не можаха да ни обяснят от къде идва проблема, което ми разклати вярата в тях. За капаро им дадох 250лв., те ми дадоха разпечатка, една за мене и една за тях, та питане то ми е, мога ли (ако се случи още един фал), мога ли да отменя поръчката, която е готова и да си искам капарото обратно ?

Мега фен
    да, ако обслужването не е на ниво, тогава можеш да си вземеш парите обратно, а защо са ти се обадили, за да ти кажат че изпълнението на поръчката ще закъснее, или за друго?

Бях им казал, че ще отида в петък да си взема поръчката , а те ми звънят 5мин. преди да ми пристигне автобуса и ми казват имаме проблем с видео картата и не знаем какъв е. Значи мога да си взема парите и да отменя вече готовата поръчка ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от The Reaper Виж мнението
    Бях им казал, че ще отида в петък да си взема поръчката , а те ми звънят 5мин. преди да ми пристигне автобуса и ми казват имаме проблем с видео картата и не знаем какъв е. Значи мога да си взема парите и да отменя вече готовата поръчка ?
    може да се окаже че фирмата не държи разни компоненти на склад, но че им ги доставят от други фирми от момента на поръчката и поради това да те бавят, така че можеш да изчакаш, но ако предпочиташ по-експедитивно обслужване, тогава може да ти се наложи да потърсиш друга фирма

Мега фен Аватара на draid
    Ама какъв е проблема не разбирам ? След като видеото е скапано ще го сменят и ще ти направят компютъра като хората. Всички компоненти имат пое 1-2г гаранция, а паметите някой и доживотна.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ама какъв е проблема не разбирам ? След като видеото е скапано ще го сменят и ще ти направят компютъра като хората. Всички компоненти имат пое 1-2г гаранция, а паметите някой и доживотна.

Проблемът е че продават всичко като цяло на много по-висока цена, от колкото всъщност трябва да бъде. И затова искам да прекратя сделката.

Вчера говорих с тях и ми казаха, че не могат да ми върнат капарото, поради причината, че е с тези пари са поръчали частите.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от The Reaper Виж мнението
    Вчера говорих с тях и ми казаха, че не могат да ми върнат капарото, поради причината, че е с тези пари са поръчали частите.
    КЗП, младеж, освен ако не ти оправят компютара и да е чук.Това да ти е за урок , като поръчваш от неизвестна фирма.
    Последно редактирано от koko95 : 10-09-2013 на 20:48

Мега фен
    ае аз може ли по-прост да съм, че да не погледна датата ... нвм
    Последно редактирано от Auriss : 10-10-2013 на 02:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си