- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми и приятеля и...-_-
Майката е разгонена,сериозно? Единствено неприемливо за мен е ако майка и ОТКАЗВА да разговаря с нея.По абсолютно никакъв начин не можеш да ме убедиш,че майка и е задължена да ходи и да изкарва пари за двете и след това да се прибира,за да не се чувства самотно малкото и 17-годишно момиченце.Вие,хора,си мислите,че щом една жена е станала майка,с това идва и краят на любовния й и сексуален живот.Да,съгласна съм,че до 14-годишна възраст е важно да присъства активно родителят,но не е ли и той човек.Защо трябва да пренебрегва нуждите си,заради прищявките на дъщеря си.Казвам прищявки,защото за мен си е точно това.не мога да разбера на тия години какво очаква майка й да прави за нея.Може да си намери приятели,да си споделя с тях,ако държи да споделя всичко с майка си,не вярвам да си запушва ушите за нея.В един период се чувствах по същия начин,след това се осъзнах и наистина ме беше срам колко неблагодарно съм се държала.Много ми е интересно вие като станете родители дали ще разсъждавате по същия начин...чак за бой била.Сигурно смятате,че на 40 спират да правят секс и са задължени единствено да ви покриват образованието и вашите нужди.
Последно редактирано от DeHu : 10-17-2013 на 14:58
Вземи една брадва и изчакай да заспят. Когато го направят, отиди в тяхната спалния и помисли - имаш избор да ги убиеш и двамата или само единият. Ако избереш да убиеш само приятелят й , можеш да му отсечеш главата и да скриеш тялото, оставяйки само главата, по този начин ще накараш майка ти да мисли, че е получила цикъл.
Държи се като подгонена от хормоните тинейджърка.Животът не свършва като имаш дете, но винаги детето трябва да е по-важно от някой си там мъж,който както се е появил така и ще изчезне.Да си намираш извинения да не отидеш на тържеството на дъщеря си,но като ония там ти свирне да си първа линия нормално ли е?Има как нещата да се балансират така че да не страда нито една страна, но явно за някои хора баланса е прекалено сложен.
Е за такива мероприятия е добре да намира време наистина,ама какви са пък тези тържества на 17.Последното мое тържество беше в 4ти клас мисля.Мачове за сметка на това имам от 4 години,тя е присъствала само на 1,но пак не ми се струва чудо голямо,че ги е пропуснала.Не се чувствам ощетена по никакъв начин,даже бих казала,че по трибуните да е имало по 2-ма 3-ма родители най-много.
Наистина, аз не съм още майка, но моята собствена никога не би ме изоставила за мъж (това тя лично ми го е казвала). Вярно, хора са, но това означава ли че не трябва да се интересуват от живота и ежедневието на своите деца? Независимо на каква възраст е, тя винаги се нуждае от майчина подкрепа, съвет. Та това е майка и, най-близкия човек. Може би тя в момента много страда и тъгува, че майка и не е до нея. Не може да сподели нищо на никой, съвсем сама е. Прищявка ли е, че майка и като някакво разглезено дете мисли само за себе си и никакво внимание не обръща на дъщеря си? На момичето може и помощ в училище да и трябва, дори спомена, че майка и си намира оправдания за това да не идва на родителска срещи.
Майка ти е тъпа путка. Не го приемай лично, не си ти виновна. Като пораснеш не ставай като нея.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick