.
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Threaded View

Red face Не знам какво да правя с това момче... само знам че ме подлудява

Здравейте!

Предварително искам да се извиня че може да прая правописни грешки... не съм учила в Българско училще от 2ри клас нататък и писмения ми Български е много слаб.

Проблема ми е следния, преди почти месец и половина заминах да уча в университет. На втората седмица отидох на купон (неговият) който беше на моя етаж. Там го срещнах... естествено беше просто страхотен, супер хубав (висок, със светло кестенява коса, сини очи, добре облечен) и си личеше че може да има всяко момиче, а и също си личеше че го знаеше много добре. Говорихме си доста на партито, но първо приятела ми беше скъсал с мен само преди седмица и второ той се зарибяваше с една яка мацка, а на мен ми се лепна един...който не беше лош но тогава не ми беше до момчета все още.

Седмица по късно го видях в Общата стая (на същия етаж сме). Почнахме да си говорим и стана дума за алкохол. Каза че иска да се опита да ме надпие с Бира, а аз му казах че все пак съм от България и той не може просто да надпие някой от България. Както и да е, покани ме на купон същата вечер пред всички хора в стаята (каза само на мен да отида с него). И аз отидох. Пихме, смяхме се, говорихме си цяла вечер... някак си се озовах в неговата стая и нещата се разгорещиха...

След това, предположих че повече няма да го видя (освен ако е в Общата стая или се видим до асансйорите), и беше така за 2 седмици, въпреки че честичко идваше да ни каже здрасти в стаята със мацката под ръка (един вид, беше ми ясно че за него тва беше само за една вечер и бях напълно, ама напълно ОК с това).

И така... после бях на друг купон където беше и той ( с яката мацка). Аз почнах да си говоря с едно момче с което отдавна се заглеждахме, музиката в клуба беше силна, и за това решихме да излезем на чист въздух. Е, минах точно покрай него с мацката му, и той... ни последва? Спря ни до вратата само за да ми каже 'А той е супер як пич', след пет минути излезе и почна да се мляска с мацката до нас... което ми се стори МАААЛКО странно... както и да е, два дни по късно беше друг купон... той ме видя и заряза някаква мацка с която си говореше и дойде да ми каже колко е нездравословно да пуша след което беше при мен цялата вечер горе долу... само за малко отиде до тоалетната, аз се заговорих с един пич, и буквално когато ни видя дойде и му каза 'пич ей там има бири, иди си вземи една' след което тотално го игнорира и почна да си говори с мен. Не знам какво очакваше... искаше да се махнем оттам, аз умничко му казах 'добре, хайде в общата стая', защото не исках да се повтаря каквото се случи миналия път... отидохме, аз сложих сакото му и почнах да го имитирам, той каза че съм много секси с токчетата и сакото му и ме дръпна към него... но аз не му дадох да ме целунне. Една седмица мълчание. После пак искаше да пием заедно. Ходихме в един бар където бирата беше 1 евро...говорихме си толкова много... за всичко, един негов приятел беше там, тотално го игнорирахме... е пак направих това което нямаше и се озовах в леглото му... по едно време гледахме филм, той пита дали мойем утре да го довършим, аз му казах че сигурно не може защото си имам и други опции... (на шега), той почна да ме целува и да пита кой, как а аз само се смях и му казах че няма значение... после той искаше да е 'най добрия' и го повтаряше и наистина се постара :Д Както и да е... аз му казах че е забавен но никога не бих ходила с него защото знам какъв е, а той каза че съм много умна и продължи да ме целува...

И така... пак от 3 дни ни вест ни кост... не знам, като съм с него имам пълното му внимание.. като не съм, все едно не съществувам. Имам чувството че иска повече от мен от просто секс... но не мога да бъда сигурна, може и да греша, аз му казах че не искам повече но вече не съм сигурна. Лека по лека виждам нещо... мило в него, което не отговаря на арогантното му поведение към всички останали... Май започвам да имам чувства към него. Какво да правя за да не го отблъсна? Той обича предизвикателствата... но може и ИМА всяко момиче което иска... а аз искам той да иска само мен.

П.С. За да няма обърквания, питах го за яката мацка и той каза че не ходят.
    Последно редактирано от Carpe Diem : 10-07-2013 на 23:04

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си