.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем с издръжливост

Здравейте хора!Имам проблем проблем с продължителността в секса.Преди без проблем съм правил секс по 30 мин ,но известно време имаше период ,в който го правих много рядко,почти не съм.Преди седмица отново правих секс и дори бях изненадан - доста неприятно ! Минаха 2-3 мин и свърших.Не можах да издържа.А след това в следващите час ,час и половина въобще не мога да го дигна.Какво да направя?Как да реша проблема?Много ми е тъпо така...

Навярно си бил превъзбуден..знам ли.Има много причини,заради,които може да е станало.Следващия път преди да отидеш "да го правиш" удари 1 бърза и мисля,че е логично да издържиш повече.Аз лично винаги преди секс удрям по 1 малко,но тoва е при мен.Не знам ти колко държиш на алкохол и как би ти се отразило на теб.В най-лошия случай - спрей за задържане,но не мисля,че ще се стигне до там.Вероятно се дължи на това,че дълго време не си топил чушката.
    EDIT : А това,че после не си могъл да го дигнеш навярно се дължи на факта,че си свършил за 2-3 мин. и един вид си се засрамил..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Пийнете по нещо, направете ЛЕКО главите и така.. Една злобарка в банята около 2-3 часа по-рано и ще надминеш себе си, вероятно...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Или ако си някакво фитнес-манияче, това обяснява всичко

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Или ако си някакво фитнес-манияче, това обяснява всичко
    +1

Не тренирам нищо

Мега фен Аватара на SurfSky
    Ако си на 43 както пише в профила ти ...

Супер фен Аватара на Anonys
    Повече любовна игра и мисли за нещо друго, не бъди толкова фокусиран върху себе си, а върху нея.

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Пийнете по нещо, направете ЛЕКО главите и така.. Една злобарка в банята около 2-3 часа по-рано и ще надминеш себе си, вероятно...
    +1

Супер фен Аватара на prince
    От един стар руснак знам една рецепта ... Удряш 3 водки на екс удряш 1-2 масура удряш една чекия и може дори и да не свършиш ;E

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си