- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си борбата за нея?
Здравейте любовчии!
Отскоро почнах да разглеждам сайта и реших да напиша тема за случващото се с мен.
На 14 съм и съм в 8 клас. Понеже аз съм влязъл в гимназия със Английски език, англичаните от другия клас се смесват със нашия. А немците (тези които са си избрали немски език) отиват в другия клас при другите немци. Зад мен идват 2 момичета, едно от които беше в стария ми клас. Но другото момиче никога не съм я виждал. И така да се каже влюбих се от пръв поглед. Запознах се с нея и много си допаднахме. Падаме си по един и същ жанр музика, имаме общи познати и т.н.
Последно време само с нея си говоря през английския. Тя не е от най-красивите де, но много ме привлича. Изглежда като 12-то класничка и носи много грим, но има много акне. Приятелите ми ми казват нещо от рода на "не мога да я гледам" или "не виждаш ли че тая са я оплождали поне 10 пъти" и може да се каже че е доста глупавичка. Например има един който наричам "утайката на града" и щом тя ме чу ме пита 5 пъти какво означава "утайка". Или по време на английския все ме питаше какво означава тая или оная дума. То да беше трудна думата, ама тя питаше за "mother", "boy" или "table". Както казах не е много умна, но просто не мога да спра да мисля за нея. Говорим си често, и просто всеки ми вика че флиртувам с нея. Но проблемът сега следва. Има един идиот, който иска да ми я вземе. Той е един много слаб, самоуверен женчо. Когато си говорят все си "мяукат с ръце" или той и разпрява некви вицове. Когато става дума за хора които не харесвам, ставам много избухлив и просто накрая завършва с бой. Толкова много ме дразни с тъпия си глас и методите му за зарибяване. Един дваж пъти щях да му се нахвърлям да го бия, но като гледам как момичето се забавлява с него просто ми се струва че тя ще ме намрази. Може би преувеличавам за това колко много искам да го смажа от бой, но всеки път като ги гледам заедно ми става тъпо, тъжно и имам чувството че съм загубил. Смятам скоро да си поговоря с нея какво му харесва и ако емоциите ми станат прекалено големи, най вероятно ще го счупя от бой.
Шансовете определено не са на негова страна. Аз съм 1,80 метра, от 5 клас ходя на фитнес и може да се каже че съм много по-едър от него. Някой ми каза че тренира карате ама на кой му пука.
Чудя се как да постъпя и затова писах тук. Кажете ми дали да се боря, дали да се откажа от нея или още да търпя онзи.
Предварително благодаря!
Не смятам, че е хуманно да биеш хората. Както и да е, имаш пълната свобода да се сбиеш. Дали да се бориш за нея, ами харесваш ли я или не? Ако я харесваш е нормално да се бориш, но не мисля, че това да тръгнеш да се биеш с другото момче е начинът "да се бориш за нея".
Абе боя е варварска работа!! Тая, както казваш, че е тъпа му се връзва на простотиите, защото сигурно и той е толкова умен като нея, та си разказват тъпите вицове и им се кискат ... Според мен ти си увлечен по външния и вид ...Избора е твой, но според мен не си заслужава
Щом си знаеш цената, просто намери подходящия копувач, който ще може да я плати
![]()
Принципно... никоя жена не си заслужава (мнение на повече от една жена)... ама природа,какво да правим след като повечето мъже сме чувствителни и знаем как да обичамеАко едно момиче е наясно със себе си и знае какво иска... и те е харесала не мисля,че се стига до борба.Погледа и ще е в теб.Времето ще те научи за кое си заслужава да се бориш и за кое не
в случая мисля,че не си заслужава.
az mislq puk , 4e ako naistina q iska6 trqbva da se bori6 za neq , no ne i da se bie6 s tozi za nai-malkoto ne6to , prosto i privle4i vnimanieto , ne smao v1n6niq vid i fizi4eskite harakteristiki sa vajni , vajno e kak ti se otnasq6 s neq i s kavo ti si po -po-po ot nego ( btw , sorry 4e pi6a na AE , no bulgarskiq na laptopa mi se precaka ;s)
Ти си зле .. ама яко зле.. не знам дали темата е фейк но кво подяволите значи тва ... '' Падаме си по един и същ жанр музика, имаме общи познати и т.н.'' И КВО ? ако ще да имате едно и също ЕГН не значи че ще стане нещо .. тъпо копеле
Това е отговораПич, и аз бях така миналата година .. Много харесвах една задръстеничичка кокетка ... Занимавах се с нея, а тя ме пренебрегваше. Много я ревнувах .. Мен ме пренебрегваше, а се кикотеше на някъв задръстеняк, кат нея, тръшках тихичко разни неща в стаята .. Мина седмица, две, а аз забравих за нея
Сега тя ми пише, иска да излизаме, а аз яко я режа
![]()
просто ми стана забавно как тя говори за '' купуване на кисело мляко от магазина''
Какво те интересува какво ти казват хората за нея? Ако я искаш покани и я да излезете някаде но определно ако му се нахвърлиш да биеш другото момче нищо няма да направиш с бой нищо не се решава
Чефо споко карай направо и да не ти пука![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ти си един вглъбен в момиче идиот,които не толерира никакъв друг вид хора около себе си и спрямо тъпата си кауза (да има момиче) ... Изчезвай си по фитнесите,праскай онези железа и ги остави да се забавляват двамата,поне го могат и не са като теб да стоят острани и да се чудят и маят,защо не го умеят.