.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Чудя се какъв телефон да си избера...

Здравейте, тези дни ще си взимам нов телефон, но има някои неща, които ме карат да се двоумя. Спрял съм се на галакси с4, но започнах да се замислям защо пък не с3 или айфон 4 например, които ще са по-евтини, пък почти същите функции. От друга страна пък не са чак толкова евтини Тоест по-евтини са, но не са евтини, затова от друга страна, ако дам малко повече пари за с4 ще съм с по-нов модел по-дълго време, отколкото ако си взема с3, от който вече има по-нов .. Доста тъпо се изразявам, то като цяло и въпроса ми е тъпичък, но все пак се надявам да има някой, който да даде някакъв отговор

1) Грешен раздел
    2) Samsung Galaxy S4

Взимай GS4 и не се чуди Аз го имам и е уникален ! Заслужава си ...
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Взимаш ноут 3 и си носиш телевизор в джоба.

Не съм фен на тия умни телефони, но с4 май е най-добре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NissaN
    галакси ес4

Мега фен Аватара на tori
    Самсунг галакси мега 6,3

Една братовчедка има Samsung Galaxy Ace+ и Samsung Galaxy S4. Мислех и аз да си купя, но тя каза, че за нищо не стават, пък и да си взема стар модел като Ace+ ще има същия ефект като по-новите. Аз те съветвам да си вземеш Nokia Lumia 920. Леля има и е много доволна. И аз малко съм го ползвала. Може да гледаш концерти, филми, абе всичко можеш да правиш. Има 32GB памет. Леля със всичко, което се е сетила го е фрашкала и пак остава половината памет свободна

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Земи си Samsung Galaxy S4 , аз съм с такъв . Няма да съжеляваш !
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Не се прецаквай с айфон.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    галакси ес4
    Този

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Защо пък не си вземеш новият Iphone 5s?Ако пък нямаш 1800 лева можеш да си вземеш 5с,който е по евтиният вариант.Не се прецаквай с тези тъпи Samsung.Пълни боклуци

BuBy

Глупости, да даде 1500+ за тва дърво айфон, само за да сме много модерни. По-добре 1000 за с4, имам го и съм много доволна, андроид ми харесва в пъти повече.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Всеки си има предпочитания.За мен Iphone e най-доброто

BuBy

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Нали знаете, че всички айфони не са РЕАЛНО повече от 800-900 лева.
    Според мен С4 е най-добрият на българския пазар засега.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    За мен Iphone e най-доброто
    IQ-то ти сигурно е двуцифрено число с точка по средата.

Супер фен
    Андроид е доста по-разбираема система от на айфона ... Едно момиче си взело айфон и почна да спами тука в форума, че имала проблеми, не можела да слуша музика, не можела да направи това и т.н Преди да си вземеш айфон 4, помисли малко над това, дали ще се оправиш с такъв телефон ... А за с3 и с4, ако искаш по-добър телефон с4 ... Ама и по-скъп

Samsung и Apple са ми сигурно двете най-противни компании за техника. Аз от месец съм със Sony Xperia J и ми върши супер работа, а и не е твърде голям.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Apple не са лоша компания. Продуктът им е лош. Цветна шарения.

На Apple политиката им е да продават средно качество продукти на изключително високи цени и да убеждават будалите, че именно техния продукт им е крайно необходим. То не че на всяка компания не е това тактиката, ама поне повечето не слагат космически цени за нещо с неособено високо качество.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Изчакай да пуснат 5S по операторите и си го вземи за 1200 лева с договор. Т'ва за мен е най-доброто решение.

п.п. доста от женската част от обкръжението ми има айфон и ниоя не се е оплакала, че не може да свърши нещо с телефона си, даже доста добре си се справят aма то на крива ракета, космосът ѝ е виновен

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Изчакай да пуснат 5S по операторите и си го вземи за 1200 лева с договор. Т'ва за мен е най-доброто решение.

п.п. доста от женската част от обкръжението ми има айфон и ниоя не се е оплакала, че не може да свърши нещо с телефона си, даже доста добре си се справят aма то на крива ракета, космосът ѝ е виновен

Еми на тебе не се оплакват, но на мен да Всеки си има мнение

Кога стана нормално тинейджъри да имат телефони за по 1200 лева... Боже, лаптопът ми не струва толкова.

Е, то няма лошо да имаме по 1200 лева телефон. Обаче, ако си събрал поне част от парите сам, не да сервираш на вашите, че искаш на момента цялата сума от тях. Също така да го пазиш и ползваш поне 2 години, не за 2 месеца да излезе нов и айде.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Кое не му нормалното ? Човек като си бачка и като си събира пари, нещата се случват. Аз още в 10-ти клас си взех първия телефон за над 1000 лева, обаче си намерих едни бизнес клиенти на Глобул и си го взех на далавера за доста по-ниска цена...при такива надценени стоки, човек винаги трябва да търси далаверата

П.П. Муха, еми, нормално, бате... те повечето са кухи по дефолт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си