- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хелоуин в България?
Като го чуя това Осми,и се сещам за купчина еднакво остригани пичуви с бутилки домашна ракия и снимки със студентските книжки за ФБ,под които се ръсят суперлативи от роднините им,колко са успели и готини,въпреки че същите всъщност се търкалят с кючеци до сутринта в поредния чалга бардак.
Винаги съм го мразела този празник, направо ми е страшно противен. :/![]()
Кур за тоя празник!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз го празнувах събрах цяла раница с лакомства събрах и 5 и 50 лв .. Хората може и да не вярвам в такива неще но определено раздават парите и храната си на такива тинейджъри като нас![]()
В крайна сметка е празник. Забавлявайте се и не знам какво сте седнали да умувате толкова.Който иска да празнува нека си празнува, и обратното.
Кви са тия простотии само търсят повод да се напиват днешните младежи, със сигурност знаят кога е хелоуин, но едва ли знаят на 1.11 къв празник е, нали ги видях на работа само маскирани пияндета цяла вечер, срамота и позор, това ли е целта на празника?...да се маскираш като идиот и да се напиеш като свиня?...Едва ли, но българите така го празнуват...
не е нужно да си пиян за да е весело,аз го празнувах в новия мол странд и беше изклучително забавно имаше концерт и конкурс за страшен костюм.
На Хелоуин никога нищо не правяНещо няма организация покрай мен , макар че нямам нищо против който и да е повод за разнообразие и усмивки в ежедневието.
Бе какво се оплаквате... Просто още един повод да се напиете.4 години живях в Доминикана. В тая държава празнуват всички празници за чието съществуване знаят. Като се почне от американски ден на благодарността, канадски ден на благодарността, американски ден на майката, доминикански ден на майката, същото и за бащата, та до ирландския St. Patrick's day. Тия хора празнуват всеки един повод да се напият и да купонясват.