Обръщам се най-вече към ЛГБТ хората във форума, но ако не сте ЛГБТ и все пак искате и имате нужда от подкрепа-то не се чувствайте изолирани, дочетете текста и ми пишете.
Не знам до колко един тийн може да осъзнае колко много от поведението му се влияе от общественото мнение и натиск, но вярвайте ми целият ви живот може да мине в отрицание, ако позволявате на хората да ви отхвърлят заради това което сте.
Пределно ми е ясно колко е трудно да излезеш пред света и да заявиш - Това съм аз и не ми пука за мнението ви! И знам, че за да може човек да живее спокойно и в мир със себе си, той трябва първо да приеме самият себе си и тогава да мечтае за това хората да го приемат.
Имайки предвид колко хора по света живеят в себеотрицание и се мразят за това което са; колко много младежи се самоубиват или се превръщат в чудовища обезумели от омраза, просто защото не са имали подкрепа, когато най-много са имали нужда от такава, искам да предложа на младежите на възраст 13-18г подкрепата си.
Подкрепа от която може да се възползвате абсолютно анонимно и безплатно. Ако искате да споделяте, питате, да бъдете себе си с поне един човек, без страх че ще ви отхвърли, укори или нещо подобно, то можете да ми пишете на и-мейл crdw@abv.bg Просто създайте един нов/таен и-мейл, който ще използвате само за комуникация с мен и ми пишете.
Няколко думи за мен. Амиии в момента следвам психология и терапия в университет в Англия, 3та от 4ри години курс. Аз съм много позитивна, отзивчива и широкоскроена, търпелива съм и обичам да се захващам с много проекти едновременно. Обичам да чета и да пиша, пия много чай с мляко, гушкам си котарака и мечтая 24/7.
Искам само да ви помоля да осъзнаете нещо преди да ми пишете. Аз не мога и няма да ви казвам какво да правите, изборът винаги е ваш, решенията са ваши- в крайна сметка това са вашите животи. Аз мога да ви показвам, че винаги има повече алтернативи от тези, за които първоначално се сещаме. Отделно от това, помнете че аз искам да ви подкрепям за това какви сте в действителност, а не да ви окуражавам да поддтискате себе си.
Oк, това е от мен!
Усмихвайте се и бъдете себе си!