Преди всичко, "експертизата" ти е напълно необоснована, силно се съмнявам да си правила мащабно изследване/проучване по темата. Тъй като и аз не съм, мога да говоря от свое име.
Не отричам нищо, просто не го приемам за нормално и не ми харесва, това едно и също ли е?
Освен това, кажи ми кое е лошото на това да бъдеш 'мъж' в общия смисъл, който влагаш ти в случая. Ако не се дръжи някой като мъж, ще го наречеш путка, прав ли съм?
Аз лично не харесвам и лесбийките, поради същата причина. От личните ми наблюдения, повечето лесбийки или бисексуални страдат от много сериозни комплекси и имат доста сбъркани представи, понякога дори повече от гейовете.
Не съм очарован от Люси или която и да е друга лесбийка или гей. Защо трябва да бъда?
В момента ти дискриминираш, защото правиш разделението, което впрочем се отнася за много голяма част от гейовете.
В това отношение не ги третирам като различни, ами по-скоро сбъркани.
Елтън Джон и Фреди Меркюри ( и още който там се сетиш) обаче не са това, което са, заради това, че са гейове, ами защото са талантливи и гениални.
Отново ти дискриминираш.
Относно парадите, окей. Ама защо трябва да се показва каквото и да е? Нали не искат да бъдат дискриминирани и смятани за различни ? Следователно е един парадокс цялата работа, което води до мисълта, че всичко е за цирка, провокацията и показността ?
Това не е ли вид дискриминация?
"Проблемът", за който говориш е раздут изскуствено в огромни мащаби, предимно от представителите на онеправданите и дискриминираните.
Честно казано ми е през кура дали ти ще се съгласиш с мен. Аз не искам да се съгласявам с никой. По-скоро ти пишеш разни хвърчащи твърдения, които "доказваш" с разни частни примери, които нямат нищо общо с тенденция.
И ще те посъветвам да внимаваш с 2л.ед.ч./2л.мн.ч./3л.мн.ч. и кога кое използваш, защото ако прочетеш темата, ще видиш, че съм разгледал казуса от двете страни, което ме прави по-обективен и толерантен от теб, защото ти проявяваш дискриминация към хомофобите, а е мистерия защо и мен ме слагаш в това число.

Пак ще повторя, много елементарни доводи и аргументи използваш. Написал съм го възможно най-просто, за да ме разбереш, защото явно не четеш или просто си си кон с капаци.