- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно ли е мъж на 27г да е девствен и да не е имал приятелка до сега?
Нормално ли е това и отразява ли се по някакав начин това на психическото състояние на човека ?
Или аз изперквам вече или баш същата тема четох преди някоя и друга седмица о0
Необичайно е, да.
На другия ти въпрос не мога да отговоря.
![]()
![]()
![]()
Освен, ако няма да ставаш монах, не е много нормално.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
и кое не му е нормалното ?
наистина е пълно с такива теми...
ами не е нормално да не си имал интимна връзка с някого толкова време, освен ако не си дал обед ли се вика кво ли..![]()
Нещо проблем ли имате с мен ве ?
Нямаме проблем с теб "ве", ако искаш си остани девствен цял живот, хич ми не е. Ама спри да пускаш теми нон-стоп, за да си избиваш комплексите и да се самонавиваш, че това е окей.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Аз ще ставам на 19 и още не съм имал. Чувствам се пърфект, а ако някой ме мисли за ненормален да се 3бе с любофф![]()
Не, просто съм на 16 и съм запален. Чист. И си харесвам тялото. Не е и заради момичетата, имам си приятелка и ми стигат нейните комплименти.![]()
Защо винаги трябва да оплювате хората, които се грижат за себе си?Няма нищо лошо щом харесва как изглежда, да се снима.
Albus Dumbledore.
Е, човекът може да е горд от това, което е постигнал с тялото си. Кофти е в случай, че това е единственото, с което може да се похвали.![]()
Albus Dumbledore.
И какво? Много умните виж как действат в парламента. Нещо да са направили за наше добро? Да си умен е добре. Но още по-добре е, ако не мислиш само за себе си
Външния вид няма общо с това каква диплома имаш. Има пълните глупаци, посещаващи фитнес залите с мозък, колкото орех. А и има разлика от това, как разсъждаваш и от това, какви са ти знанията в дадена сфера.
Себеуважение.