.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен

Cool Garnier Ultra Doux Provance балсам за коса с кайсия

Здравейте, въпроса ми е колко често се използва въпросния балсам? Ако е от значение използвам и същия шапмоан, който е в комплект с балсама. Мерси предварително :}}

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    еми докато ти се омазни косата мейби?

омг

Супер фен
    Благодаря за отгвора ти, но имах предвид колко пъти в седмицата например се слага, а не начина на употреба..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ми нали и аз това казвам
    на всеки косата е различна
    на някои е мазна и я мият всеки ден, на други не и така
    зависи от косата

агейн омгг

Аз балсам слагам всеки път, иначе не мога да се среша. А този не ми изглежда да е някакъв специален, така че когато по принцип си слагаш балсам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Като слагате балсама само в крайщата, без да докосва корените на косата, няма никакви проблеми с омазняването

Супер фен
    Мия си я през 1 или 2 дни, но започна да ми пада и имам съмнения, че е от прекаленото слагане на балсам. Слагам нормално количество, да допълня..

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Аз слагам при всяко къпане. После косата ми е в пъти по-хубава от колкото без.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Аз слагам при всяко къпане. После косата ми е в пъти по-хубава от колкото без.
    А през колко дни си я къпеш?

На дали ти пада от балсама.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Къпа се през 2-3 дена

Супер фен
    Всъщност установих, че е от балсама, защото никога преди не съм имала този проблем и започна да пада на 6-7мия ден, откакто слагах балсам през 1-2 дни...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И аз слагам балсам на всяко къпане, но не ми пада косата. Явно е от самият балсам. Пробвай да го смениш с друг. На gliss са много хубави, както и на john frieda ( въпреки че на тази марка съм ползвала донесен от Англия, но предполагам и тези които се продават в бг не са лоши ). Като цяло гарниер от към шампоани и балсами не ги харесвам, с изключение на бойте им за коса, които са много качествени.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    няма как от балсама да ти пада косата , най-вероятно е от друго - аз си мислих, че е някаква болест, а дерматолога ми каза , че е от стреса лятото.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз балсам слагам всеки път, иначе не мога да се среша..
    +1

Мега фен Аватара на baby_baby
    При всяко къпане си слагам балсам и определно не ти пада косата от балсама може да е от стрес

Аз го ползвах този балсам и става, но трябва след сяко измиване с шампоан ако на едно купане 2 пъти я изплакваш със шампоан слагаш два пъти и от балсама.... не може да ти пада косата от балсама освен ако не го слагаш и в корените иначе няма как да има пряка връзка до скалпа ти

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от benivasileva Виж мнението
    Аз го ползвах този балсам и става, но трябва след сяко измиване с шампоан ако на едно купане 2 пъти я изплакваш със шампоан слагаш два пъти и от балсама.... не може да ти пада косата от балсама освен ако не го слагаш и в корените иначе няма как да има пряка връзка до скалпа ти
    Мисля, че си доста права за това със скалпа... Не обичам да си слагам балсам и не влагам много старание в това, та може и от това че стига и до скалпа да е. Благодаря за отговорите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си