.
Затворена тема
Страница 10 от 46 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 1127
    Мега фен
    Е те за това карат целогодишно на медикаменти. А тези,които се състезават няма начин да не вземат химия,то без химия голям няма как да станеш.Сега има там 2ма 3ма дето били натурални ама уж ,а дефакто кой знае как е..
    Аз не знам как се става към 100 кила чист.. Е те тия неща не се изчерпват до тук..Иска много опит и знания в тази сфера,иначе си седиш един и същ с години,нали ги виждам,какво като зобят,един и същи са си. Като имаш знания и натрупаш опит се развиваш,като вървиш като кон с капаци няма как да стане.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Какво разбира под чист?

Мега фен
    Ако визираш това имам предвид чист и под двата смисъла на думата - чист - без медикаменти и чист на много нисък процент подкожни мазнини.
    Тоест "не знам се как се става към 100 кила чист като си чист"

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението

Аз не знам как се става към 100 кила чист.

Супер фен Аватара на mayaaa
    То смислен коментар не знам дали има смисъл да публикувам, защото тия дето наспамиха темата едва ли ще го отразят, а останалите се чудя дали влизат още, ама айде да се пробвам.
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Мая, постни снимка.
    Значи, снимка сега няма да слагам, защото няма какво да ми гледате. От две тренировки започнах "сериозната" тренировка и спрях кръговата. Виждам, че напредвам, но е слабо още. След няколко месеца, като е по-видима разликата може и да пусна. Иначе вече минаха 5-6 месеца от самото начало на трениране, но ми трябваше доооста време докато разбера какво правя и как да го правя (като се има предвид, че около месец, в началото правих само един 15-минутен комплекс за корем). Не претендирам, че съвсем съм разбрала, де.

Иначе за тренировката искам да ми кажете какво мислите (само като вид, няма да описвам упражненията). Та, понеже нямам време за 4-5 пъти във фитнеса, за да правя сплит тренировка, продължавам по 3 пъти, като редувам един ден горна част на тялото и един - долна. Така ме посъветва инструктора.
    Като цяло много повече ми харесва да си правя сериите на упражненията на веднъж, а не да обикалям постоянно из залата.

Редуване на горна и долна част е добър вариант.
    Грешно ти е мисленето, че сплита е най-добрата опция, а кръговите тренировки не са сериозни.
    Кажи все пак какви упражнения, по колко повторения, в какъв ред и по колко серии правиш.

За сплит не смятам, че е най-добрата опция, просто я знам, като една от добрите. А кръговата не мисля, че ми натоварваше достатъчно мускулите, а и я знам като тренировка за подготовка (или сваляне, но аз нямам нужда).

Иначе за долна част:
    4х12-14 - клекове с лост (и с дискове скоро, надявам се)
    4х16-20 - напади
    4х12-14 - лег преса
    4х12-14 - мъртва тяга с прави крака
    4х12-14 - бедрено разгъване или бедрено сгъване (някои тренировки ще правя едното, а други - другото, но сгъването го предпочитам)
    4х12-14 - Абдуктор
    4х12-14 - Аддуктор
    4х16-18 - прасец на хоризонтална лег преса (не знам как се казва упражнението)
    4х16 - повдигане на крака от лежанка
    4х16 - Амиии, не знам, как се казва... Полу-лицеви със скръстени крака пак от лежанка, не знам, дали го обяснявам добре.

За горна част съм правила една, но без инструктор, защото не можеше да ми я покаже тогава. Горе-долу същите упражнения като от кръговата, но по-малко повторения и повече кг. Като направя една тренировка и с инструктор, та той ме ориентира малко ще я напиша.
    Последно редактирано от mayaaa : 02-14-2014 на 19:21

Тая тренировка кой ти я даде? 40 серии за крака е безумие...

Последните две са за корем... Иначе по принцип Аддуктор и Абдуктор ще ги правя само, ако не се чувствам достатъчно изморена след останалите упражнения (забравих да го спомена). Треньора ми я показа. Не знам, аз си я чувствах добре (като ниво на напрягане и умора).

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Последните две са за корем... Иначе по принцип Аддуктор и Абдуктор ще ги правя само, ако не се чувствам достатъчно изморена след останалите упражнения (забравих да го спомена). Треньора ми я показа. Не знам, аз си я чувствах добре (като ниво на напрягане и умора).
    Пак е ужасТно много. Независимо как го чувстваш. За яки крака ти трябват точно три упражнения: клек, тяга и напади.
    Толкова серии и повторения изключват възможността да работиш с голяма тежест, така не се правят готини крака.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Постигнал много повече от теб в живота.. Не говоря за визия..
    Когато почнеш да изкарваш по 150 бона годишнo ела пак.

Забавен си,аз имам достатъчно опит,за да знам какъв си щом ползваш уред на Кетлер..
    Сигурно и най-тежкото упражнение което правиш е сгъване с 0,5l шише.
    Останалото го подминавам ей така () ,заради малкия ти мозъчен капацитет.
    Направих те на 2 стинки и сега нищо не можеш да кажеш.
    Смешка .
    бре мноо жълтици праиш ти ве ти да не работиш в монетния двор тва е престижно я кажи заделяш ли под масата по някоя стинка за баба ти да си купи лютеница и лебец , лешояд насран

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Познавал бил хора...
    Остава да кажеш, че баща ти може да ме набие, или, че може да набие моя, и цирка ще е пълен

ако искаш да го напраим интересно да пуснем един семеен двубой , аз срещу теб и ти срещу баща ми , той е с 2 счупени крака и алцхаймер и пак ще изнасили твоя

апък аз ще си напрая масичка за в хола от гърбината ти чу ли усукан пеликан

масичка от 4 крака , мноо стабилна , и с натурално покритие от вълна , тва е от рунтавия ти насран космясал гръб , ма аз не съм прост , естествено че първо ща закарам да ти измият мухлясалия гръб с косми ще си дигам краката на гърбината ти всеки път когато те видя , чу ли сколопендро

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    бре мноо жълтици праиш ти ве ти да не работиш в монетния двор тва е престижно я кажи заделяш ли под масата по някоя стинка за баба ти да си купи лютеница и лебец , лешояд насран
    Това може ти да го правиш,дето баща ти работи като жиголо,а майка ти върти дудуци на обама за жълти стинки,а аз ям по 2 кила месо на ден.
    U mad son?
    Последно редактирано от DownloadVirus : 02-16-2014 на 13:34

мноо съм мад да толкос съм ядосан и спекан как позна бухал

ква е тая твоита работа с стотинките на всяка втора дума говориш за жълто искаш ли да ти дам малко пари да си купиш нещо за ядене , изкалян простир

Мега фен
    Кой говори за стинки ,бе селяндур смотан?Ти ли почна да говориш..
    Айде бягай си тренирай в spa центъра..

извикай и приятелката ти в спа центъра да я изпъна оп забраих ти нямаш приятелка щото си гей

Мега фен
    Малък сополивко,живее още с мама и тате и ми говори за приятелката ми.

татко се хвана за ташаците току що , прати ти поздрави и каза да му го оближеш

пък мама каза че за тебе ще приготви специално ястие , пирожки с плънка от лайна

Мега фен
    Нещо по-добро не може ли да измисли 5 годишния мозък на 12 годишен,поне малко да садна и аз като теб..
    Че ми е тъжно само така да те храня,чак неадекватни работи да говориш,понеже не знаеш какво става..

сопол няма да те нареждам не си интересен , разкарай се от темата ми бастун

Мега фен
    Е,хайде де..
    Накарай ме да се разплача както накарах аз теб..
    Иначе не е интересно.
    Реди ми колкото можеш..
    ...В ТВОЯТА (xaxaxa) ТВОЯТА тема

Супер фен Аватара на Shines
    Не се спряхте да спамите. Развалихте хубавата тема.

Нека да се пробвам да я върна малко в релси.
    Още няколко снимчици от "bulk" периода. Отново съжалявам за лошата светлина.
    http://prikachi.com/images/142/7073142k.jpg
    http://prikachi.com/images/148/7073148f.jpg
    http://prikachi.com/images/149/7073149B.jpg
    Последно редактирано от Shines : 02-16-2014 на 18:17

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    сопол няма да те нареждам не си интересен , разкарай се от темата ми бастун
    Ти се разкарай.
    И спрете тоя спор, качете си видео на тяга и клек и тогава резултатите ще говорят.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    DownloadVirus & darknesswillfall да си пренесат комплексите другаде. По възможност в Кофата.
    Веднага.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

добре лейди ди , обещавам да се държа културно понеже ме кефиш колко си заплашителна

а тва се отнася до спинозния (вирус) и другия на който му треперят капачките мухах Никога не съм казвал че съм релефен никога пък огромен , никога не съм се и стремял към тва , единственото което твърдя е че носовете ви ще гледат наляво на 90 градуса от началното положение , а врата ще е извит като на богомолка на която мравки са и отхапали хранопровода топките ви ще са сплескани като шницел приготвен от 150 килограмов дебелак , демек седнал е върху шницела да го сплеска по добре и е станал около 2 мм и горните два зъба няма да ги няма , като на първолаците досущ как ще стане ли много лесно ако се срещнем тоя с клека ще заляга на клякането докато не го изритам в муцуната другия ще ме бие с висша математика от лекциите в университетчето

и да не е спам-

http://store.picbg.net/pubpic/BA/0C/...6af514ba0c.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/88/69/...1a147f8869.jpg

freshAsFuck
    Guest
    Слаба работа ама като за начало.... Мотивацията на макс https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...19972174_n.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си