- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: С колко момчета сте спали досега?
бахти цирка :Д не мога да схвана като е тийнпроблем, защо мъже на 40 години коментират (или нагоре), малко е притеснително, не че нещо против имам тях :Д
а по темата, на 16 съм вече втора година си имам сериозен приятел ии съм девствена ^_^
I tried to be perfect, It just wasn't worth it
Представи си, че Гинка не е спала с мъж, но мастурбира с краставици и двулитровки, а Иванка е професионална компаньока, но прави упражнения на Кегел. Коя ще е по-тясна?
Представи си, че Пенка директно се е хванала с Гошо и вече години са заедно, а вече упражняват и фистинг..
Представи си, че Петранка се е запознала на 12 с мъжа си, спи само с него и докато е станала на 30 му е направила 4 деца и сложи Иванка до нея. Коя ще е по-тясна?
Бтв не знам за вашите вагини, но не си спомням моята да се е разширявала перманентно някога; за нещо такова трябва нещо от типа на бебе/двулитровка да влезне/излезне, хаха....
...Когато го прави жена и не каже един или двама. Много яко.
И темата е точно за това - парадиране с бройки - пусни си тема в която да се прави обратното, ако толкова ти е толкова грозно.
Впрочем единствената негативна реакция, когато във форума, момче каже, че има двуцифрена бройка на ранна възраст е "а, чикиджия, ти т'ва си го сънувал, не се е случило, брат". 'Що ли?
Пак мерене на пишки между някакви измислени герои..
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...