.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Иначе от единия оператор ми предлагат Sony Xperia SP, HTC One Mini, Samsung S4 mini, Samsung S3.
    А от другия - Samsung S3, Sony Xperia Sp, Sony Xperia Z с опцията за голямата С4 срещу 119 евро.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Иначе от единия оператор ми предлагат Sony Xperia SP, HTC One Mini, Samsung S4 mini, Samsung S3.
    А от другия - Samsung S3, Sony Xperia Sp, Sony Xperia Z с опцията за голямата С4 срещу 119 евро.
    Iphone 5s, htc one/one mini или s4/s4active . Кажи ми ти имаш някаква фирма и много номера и затова ти предлагат безплатен смартфон??? От виваком на баща ми преди години му предложиха безплатен телефон, защото имаше много бизнес номера.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Iphone 5s, htc one/one mini или s4/s4active . Кажи ми ти имаш някаква фирма и много номера и затова ти предлагат безплатен смартфон??? От виваком на баща ми преди години му предложиха безплатен телефон, защото имаше много бизнес номера.
    Хаха, не, просто съм в нормална държава, където хората имат хубави телефони (буквално всеки втори е с Айфон, а другата половина с някакъв друг смартфон) без да им се налага да плащат един куп пари за това.
    Сключвам най-нормален договор и ми дават телефон.
    Понеже съм студентка, ми намалиха таксата с 10 евро месечно и ми дадоха 2 пъти повече интернет - от 500 МБ на 1 ГБ.

Горда собственичка съм на S3, благодаря на всички за мненията

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хаха, не, просто съм в нормална държава, където хората имат хубави телефони (буквално всеки втори е с Айфон, а другата половина с някакъв друг смартфон) без да им се налага да плащат един куп пари за това.
    Сключвам най-нормален договор и ми дават телефон.
    Понеже съм студентка, ми намалиха таксата с 10 евро месечно и ми дадоха 2 пъти повече интернет - от 500 МБ на 1 ГБ.

Горда собственичка съм на S3, благодаря на всички за мненията
    На твое място бих доплатил за iphone 5s/с4 активе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си