.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    dospat

Unhappy Фитнес за начинаещи

Здравейте, казвам се Денис на 15 съм и съм нов във форума и просто неможах да открия такава тема . Значи всичките ми съученици ходят на фитнес и са супер "напомпани" и момичетата от клас не ги оставят на мира ... Колкото до мене имам "бирено коремче" ....преди година отслабнах и почнах да ходя на фитнес , но пак не можах да натрупам мускулна маса...отказах се от фитнеса поради семейни причини ,които ми се отразиха доста и сега съм 80 кг. при 182 см височина и имам вече доста по голямо коремче ..пробвах да отслабна със коремни преси,диети и т.н. но просто не става ..Та, се чудя може ли да ми дадете някакви съвети с които да отслабна и да натрупам мускулна маса .. Благодаря предарително !!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    С коремни преси и диети няма да стане
    Тръгни на фитнес и питай някой там да ти помогне, също вариант е и да се довериш на някой инструктор да ти направи програма за теб. В интернет също има не малко информация. И комбинирай това с качествено хранене, по възможност без джънк и много манджи.

Инструктор във фитнеса + правилно хранене

Град
    dospat
    Да, ама ме е срам да отида със коремче на фитнес .... искам първо поне да го махна до колкото е възможно преди да тръгна на фитнес !

Град
    dospat
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    С коремни преси и диети няма да стане
    Тръгни на фитнес и питай някой там да ти помогне, също вариант е и да се довериш на някой инструктор да ти направи програма за теб. В интернет също има не малко информация. И комбинирай това с качествено хранене, по възможност без джънк и много манджи.
    Можеш ли да ми кажеш къде да открия тази информация от интернет ... че аз немога да открия нищо ;дд. Благодаря предварително !!!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    почвай да правиш 5х5 и да ядеш много месо.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от denis3 Виж мнението
    Можеш ли да ми кажеш къде да открия тази информация от интернет ... че аз немога да открия нищо ;дд. Благодаря предварително !!!
    www.bb-team.org

Супер фен Аватара на weheartiit
    www.bb-team.org

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да, ама ме е срам да отида със коремче на фитнес ....
    Ти сериозно ли? (facepalm)

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ми как.... Те сами супер-мега-фит и напомпани батковци ходят там, няма място за такива като теб.
    И не знам как не успя да намериш никаква информация, за Google не си ли чувал?

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    http://bodyconstructor.com/index.php тук също има инфо

Да, ама ме е срам да отида със коремче на фитнес .... искам първо поне да го махна до колкото е възможно преди да тръгна на фитнес !
    Ти как мислиш тези, които имат мускули в момента, да не още откакто са се родили да си били такива напомпени, не разбира се, всеки започва от някъде...И там му е мястото да махнеш 'биреното' коремче, с много труд и тренировки+правилно хранене.. най-добре отиди на фитнес, говори с фитнес инструктор, няма нищо срамно, ако искаш да се чувстваш добре в кожата си, не само заради момичетата, но и заради самия теб, отивай! Не те съветвам да си правиш сам диетата, колкото до упражненията само с коремни и другите които всички ги знаем няма да стане..във фитнеса има най-разнообразни уреди. ще отслабнеш ако спортуваш, но процеса ще бъде по-бавен, ако го комбинираш с някакъв вид упр. с тежести + правилно хранене(диета) + спорт, тогава ще имаш перфектното тяло ) Успех ти желая

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Здравейте, казвам се Денис на 15 съм и съм нов във форума и просто неможах да открия такава тема . Значи всичките ми съученици ходят на фитнес и са супер "напомпани" и момичетата от клас не ги оставят на мира ... Колкото до мене имам "бирено коремче" ....преди година отслабнах и почнах да ходя на фитнес , но пак не можах да натрупам мускулна маса...отказах се от фитнеса поради семейни причини ,които ми се отразиха доста и сега съм 80 кг. при 182 см височина и имам вече доста по голямо коремче ..пробвах да отслабна със коремни преси,диети и т.н. но просто не става ..Та, се чудя може ли да ми дадете някакви съвети с които да отслабна и да натрупам мускулна маса .. Благодаря предарително !!!
    На 15 години да са супер напомпани не ми се вярва ,но явно имаме различни разбирания :Д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си