.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Искам нещо сериозно, а той ..

С едно момче няколко години по-голямо от мен си пишем от 8 месеца някъде. Не постоянно. От време на време, но аз си имам чувства към него още от началото. Той е просто неземен. В началото имаше някаква игра между нас, но не се получи нещо. Преди няколко дни пак си записахме нещо. Аз му казах, че си търся сериозна връзка, така, така, а той отвърна, че в момента не иска връзка, но може да задоволи някои мои нужди. Щяхме да се виждаме, да ходя у тях, но му смениха смените. Като му казах да си избере друг ден, за да се видим той ми каза ''ще видим''. -.- Не знам какво да правя .. Моля ви за малко помощ. Как да реагирам, какво да му напиша, какво да направя. Благодаря ви предварително!

Имах подобен проблем. Не си заслужава. Няма нищо лошо да си имаш "приятел с привилегии" ,но според мен това момче те вижда като неговта собствена курва. Поне при мен беше горе-долу така. Според мен не се занимавай,има адски много свястни момчета,които ще ти дадат това,което искаш.

"Той е просто неземен"

Мега фен Аватара на Баща Ти
    "Да има гуш и муш и еж и беж,
    Ах как хубаво е да си таралеж"

Щом си влюбена бягай далече, защото спиш ли с него чувствата ти ще станат още по - силни и след това ти ще си тази, която ще страда. Казвам ти го от личен опит.

Той иска само секс. Също го казвам от личен опит. Няма смисъл даже да му пишеш и да го молиш за 'друг път'. Така само ще му надуеш егото още повече Учи се от грешките на другите и не ги повтаряй. Може би смяташ че всичко е строго индивидуално и при теб ще е различно. Е, не е Той иска да ти 'задоволи' нуждите, а не да сте сериозни. Когато едно момче каже това, почти винаги има предвид точно това и ако спиш с него няма да си промени мнението а ти винаги ще се надяваш и ще те боли още повече в последствие. В момента и аз съм в такава позиция, адски много ми харесва но казах край защото знам че иска само едно. Знам че не е лесно. Просто трябва да си силна.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Приятелството с привилегии не е за вас двамцата.
    Точно тоя тип отношения изискват доста зрялост,въпреки че не спадат към графа "сериозни".
    Друго-двамата трябва да имате що-годе сходни очаквания един към друг,ако нямате - някак да успеете да ги синхронизирате(не особено лесна задача,особено когато има замесени чувства)
    И тъй нататък ,и тъй нататък- няма да допълвам,защото не мисля,че има нужда...
    Ако искаш да си спестиш мъките,не се захващай.
    В крайна сметка-момчета бол.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Много ви благодаря на всички.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от betudontbet Виж мнението
    "Той е просто неземен"

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХА Онлайн любов <3 .... "ОБИЧАМ ТЕ АМА САМО ОНЛАЙН", "АКО СИ ГРОЗНА СЪМ AWAY" Never be like me brah.

Пфф бягай от такива глупаци...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Той иска да ти 'задоволи' нуждите, а не да сте сериозни.
    За да бъдем по-точни, той иска да СИ задоволи нуждите, не толкова твоите. Казаха ти го вече - не се занимавай, да не плачеш после.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от alskdjfhg Виж мнението
    Щом си влюбена бягай далече, защото спиш ли с него чувствата ти ще станат още по - силни и след това ти ще си тази, която ще страда. Казвам ти го от личен опит.
    +1

Супер фен Аватара на leadyflame
    Не се навирай там, където жеканията се разминават.

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Намери си друг обект на желание по-добре
    "You were deceived"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си