Здравейте, хора! Реших да ви питам няколко въпроса, които ме интересуват.
От скоро водя полов живот, правила съм секс само с един човек. При първия ми път много ме боля, но нямаше кръв. Вече съм го правила поне двадесетина пъти, но имам проблем - 1. не изпитам голямо удоволствие и 2. винаги ме боли при вкарването. Относно 1. - приятелят ми ме възбужда много, харесва ми да е в мен, харесва ми да го правим, но не мога да изпитам голямо удоволствие от цялата работа. Знам, че е нормално, предвид, че съм нова в това, но все пак се притеснявам. Хубаво ми е, но само толкова. Не е нищо особено. За свършване и дума не може да става. А човекът отсреща със сигурност ме възбужда и съм привлечена много от него. Той е опитен, знае какво прави и все пак... Даже не мога да свърша, когато ми прави френска, което също много ме притеснява. Когато мастурбирам свършвам без проблем, но когато той го прави просто не става, колкото и хубаво да ми е.. Някакви идеи, предложения? Относно 2. - винаги ме боли, когато ми го вкарва за първи път, даже първите няколко пъти. След това не, но проникването е болезнено. Нормално ли е това? На какво може да се дължи?
Благодаря предварително.