- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се подстрижа?
Здр. Реших да си сменя прическата но не мога да реша каква да си направя. Искам да си запазя дължината. Попринцип косата ми е начупена и бухнала ама я изправям. Ето линк http://www.impulse.bg/photos/by/10420402/view/19724383
Вече е в правилния раздел, но писането по 100 пъти, че е в грешен раздел, не води до нищо друго, освен до спам, тъй като авторката не може да я премести сама
За прическа - аз съм по стандартните - на етажи, за по-къса коса трябва да и ти е по-гъста, а твоята поне на снимки ми изглежда по-рядка и няма да стои оформена. Бих ти дала съвет да си оправиш веждите, определено това ти е много по-голям проблем.
а на колко си
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Подстригване на пластове..Но може и малко да си скъсиш косата = мисля,че средната дължина ще ти отива повече (но така мисля АЗ)
За бретона не мога да преценя![]()
= бе най-добре попитай фризьор/ка/та = това ще е най-правилното решение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Горните пластове по-къси, самата коса малко по-къса, пусни си бритон, такъв страничен![]()
И това е изправеноПървоначално написано от sunnykristi
![]()
По темата:
Първоначално написано от aloveyou
![]()
Веждите момиче...главния проблем о.О
Иначе за косата...казаха ти вече
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
на 13Първоначално написано от galu6a
+++Първоначално написано от DevilWish
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Просто аз
без да се обиждаш но снимките ти в импулса![]()
![]()
Започни с един бретон,настрани и леко изтънен...направи си една хубава черта и ще стане ок като за твоите години и визия.
i got a little Secret for ya..
Първоначално написано от DevilWish
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Мисля че ще ти отива къса коса![]()