.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    ^ Тъпчат ги с мъжки хормони, затова в гръб никога не можеш да познаеш, че е момиче.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    90% от петлетата харесват ниски кокошчици . Радвай се на този факт .

ЙЕС !

Според мен баскетболистите играят баскетбол защото са високи, а не са високи защото играят баскетбол.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от mani4et0o0o Виж мнението
    По-добре да си ниска, отколкото да стърчиш с 10 см над момчетата. Винаги може да обуеш високи обувки.
    А баш. Слагаш токове 10-13см, и ставаш 185 какъв мъж ще си намериш? Най-малкото това. Радвай се,че си ниска. Ниските хора са по-яки :P Аз съм 160 и не искам да стана повече от 163-4см.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Няма магическа рецепта как да станеш по-висока. Или си висока, или не си. ;/ :д

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Не знам за спорта,но определено тялото ти ще “възмажее“,знам че има някакви хапчета за растеж,но
    според мен е напълно излишно да порастваш повече от колкото си - ниските хора са много чаровни,
    е това си е мое мнение де,но от спорт не вярвам да пораснеш кой знае колко.

ПП: Така и не разбрах колко си висока..

allena1
    Guest
    Здравейте ! На 13 съм и съм висока 1.53. Тренирам от месец и половина волейбол , но нямам никакъв напредък. Всичките ми връстници са по 1.60-1.70 Бихте ли ми предложили някакви упражнения или да кажете с какво трябва да се храня за да порасна ?

Не се отчайвай! Все още си на 13 ще пораснеш още няколко сантиметра, но все пак всичко е ген. Аз тренирах баскетбол 5 години и то бях точно на твоята възраст, когато започнах. В момента съм 1,75 и съм на 21, но определено сегашния ми ръст не се дължи на баскетбола просто родителите ми са високи и аз съм висока. След години винаги може да сложиш някой по-висок ток и ще станеш по-висока

Или си висок, или не си. Волейбол, баскетбол и прочие помагат с 1-2 см, но не повече. Ако си роден да бъдеш нисък, каквото и да правиш, ще бъдеш нисък. Не прибягвайте до хапчета за подобни глупости. Те влияят на хормоните, а там често стават грешки и накрая вместо висока, можеш да се сдобиеш с проблеми.

Zdr v 6 klas sam i sam visok 186 izkam da stana po visok vrznicitemi sa povisoki ot me ako moje da mi napi6ite kakvo da napravq za da stana po visok

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си