- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво най-често се карате с ваще?
Здравейте, хайде тук всеки да сподели за какво най често се кара с родителите си :P аз заради училище и оценки а вие?
заради разхвърлеността ми може би или ако оставя неизмити съдове когато бързам за някъде :ДД
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Еха завиждам ви на вашите спорове, аз какво да кажа като 24/7 се карам с нашите защото не приказвам... :О да правилно прочетохте, не обичам да приказвам и това ни е N1 тема за спор.
Най-често се караме, защото аз не си вдигам телефона. Най-често го оставям да си звъни, защото рядко съм в настроение да говоря по него. Тях това много ги дразни, дори когато ми се обажда друг човек и не са те потърпевшите.![]()
Не живея с тях и не общуваме чак толкова много, че да имам за какво да се карам с тях.
И все пак най-много съм се карала заради липсата на ред вкъщи.Тоест, заради начина, по който възприемам думата.
За това, че не им отделям достатъчно време и почти постоянно ме няма.
Щот все още нямам гадже, затва.
хахах интересна тема..
1.Че често телефона ми е на безшумен режим и те си звънят звънят..
2.Мама много я дразни,като започна да се смея без причина.Наистина,без.
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Карам се най-често с майка ми, защото когато съм си в нас съм много мързелив и не обичам да върша никакви задължения вкъщи. За сметка на това съм много прибран и подреден, като поддържам отлично чисто в стаята ми, но това не ме оправдава... :Д
За оценки и учене.Също за това, че разхвърлям постоянно и не си вдигам телефона. ;д
За това че не ми се учи и останах в 8 клас - само ми го натякват.Затова че не си подреждам стаята ма по рядко щото рядко влиза някои там от тях
Понякога като нямам настроение си го изкарвам на тях - държа се супер гадно....
Другото е, че съм доста мързелив.Понякога като нямам настроение си го изкарвам на тях - държа се супер гадно....![]()
За разхвърляне, изклинчване от домашни задължения, за неучене, за компютъра, за закъснения като излизам.
Забравям от време на време да се изкъпя. За фактът, че не помагам когато, носят багаж. Те не ми казват, да нося, това обаче е проблем номер 1225536534686797... С баща ми не си говорим. Ония обидчивия един път му казах, че го мразя и оня взе, че се обиди и сега не ми говори. Някои домашни задължения и т.н. Просто ги мразя. Забравям си телефона. Почти винаги е на без звучен режим.
Последно редактирано от StoichoRusinov : 10-27-2013 на 12:21
Всеки ден ми казват да изкъпя, а аз забравям да го правя, от време на време пропускам.
То ти е за хвалба... Аз ако бях на твое място, щях да се срамувам, а не да го споделям в социалната мрежа.
Иначе, карам се с родителите ми главно, защото са старомодни. А те ми се карат, защото трябва да си го изкарат на някого, а сестра ми е прекалено малка, за да я товарят, но няма проблем, аз съм на лице, нали......![]()
за отсъствията ми от училище (37) и за поведението ми и за това че съм разхвърлян.