.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на mrankoniiii

Как да си сменя подписа ?

От 10 минути се мъча да го сменя , някой ще бъде ли така добър да ми обесни как да го сменя ?
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не можеш да го смениш
    нема кой да го напраи

Голям фен Аватара на Котка.
    Не спряхте да питате за тоя подпис.Не разбрахте ли, че никой няма да го оправи тоя форум?

Мега фен Аватара на baby_baby
    не можеш да го смениш

От 2 години си в този форум и виж какви въпроси задаваш Такава опция няма, принципно можеш да пишеш на администратора, да ти го смени, но вече и администратор нямаме.

Благодари се, че поне подпис имаш. Аз дори нямам такъв, а много искам...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    "Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
    Това е як подпис.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    нЕма как Много ме е яд, щото имам грешка ;-(
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Аз пък имам много як подпис
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    "Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
    Това е як подпис.
    не ме кефи
    аз ако можех бих си сложила това:

Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suit on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin' else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin?

малко дълго, но може да се посъкрати малко

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Кво ви пука за подписа?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ни мои... Вии у КА-НА-ДА сте спешал.

Супер фен Аватара на NissaN
    Боли те фара за подписа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми