.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Smile Какво ви е мнението за фотоапаратите със марката olympus

Добри ли са какво им харесвате и какво не

Супер фен Аватара на JDeel
    От фотоапарат до фотоапарат има разлика, та не може така да се каже. Olympus се славят с добър JPEG конвертор, и от този който имам нямам никакви оплаквания в това отношение. Само обектива вече се попрецака (китов за E-P1) и въобще не бих го похвалил. С батерията не съм имал ядове. Сапунерка или турбо сапунерка не съм имал, но според мен биват, винаги ми са се виждали на добри цени, хубави на външен вид и с добри параметри Абе зависи. Хубавото при фотоапаратите е, че постоянно стават по-добри от преди

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз с такава сапунерка започнах. След като схванах настройктие, започнах да правя страшно хубави снимки (имайки предвид с какво апаратче ги снимах). Доволна съм от марката, но не е марка за хора, решили да се занимават професионално. Като за начало обаче е идеална.

Имах един полупрофесионален такъв. Беше отвратителен, уж нов модел, обаче с полупрофесионалния на Panasonic, който беше поне 3-4 години по-стар, снимките ставаха много по-добре. Цветовете винаги бяха нереални. Бързо, бързо си намери нов собственик.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си