.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Неподходяща приятелка..

Здравейте..Наскоро се запознах с едно момиче,първоначално мнението ми за нея беше много добро,но после се промени..
    Ходех с нея до училище и си говорехме. В които темите ни на разговор бяха "мъже" (поне нейните)Слабо ме интересуват тези теми,понеже си падам по едно момче,а тя като види някой сладък и веднага казва "Ах,колко е хубав,харесвам го" Окей, първоначално си мислех,че е нормално за момиче на нейната възраст,но после.. Разбрах,че пуши.Не била девствена,а е едва на четиринадесет (да,както и да е,това е друга тема). Тотално се обърках. После приятелките ми като разбраха,че дружа с нея започнаха да ми казват каква била тя, госпожите - също. Да,знам,че не е добре да дружа с нея,но как да я отблъсна,че да поддържаме никакъв контакт,или какво да и кажа?

Голям фен Аватара на Котка.
    Тотален игнор и тва е.Не си търси извинения.

Проблема е там,че се прибираме с автобус.. и тя сяда до мен.. е,какво да направя?

CookieMonster24
    Guest
    Седни с някой друг или си сложи чантата и кажи че не може да седне.
    Просто и кажи че не искаш да дружиш с нея повече .

Спри да и говориш.

пропуши, иди да те наебат, за да не си и ти девствена и бъдете bff.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ограничи срещите си с нея и толкова. Не е трудно.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Кажи и истината/че не искаш да говориш с нея, защото не я одобряваш, нямате общи интереси и т.н..../.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Просто й покажи, че не ти е приятно да сте си дружки и като ти подхване тема за момчета/мъже, директно й кажи кое те дразни в нея и че не ти е симпатична.

Благодаря ви.. Вече я игнорирам и не се занимавам с нея..

И понеже тълпата ти казва и ти се отдръпваш от нея ?!
    Не твърдя че това което прави е правилно точно напротив но се замисли дали си я опознала ти лично като човек . Щото то е лесно да слушаш другите но твоето мнение какво е . Познавам момиче което е точно както опиша твоята приятелка само че сега тя е на 18 е няма по отговорен и прекрасен човек от нея. Въпреки че е побързала да порасне . Просто не бива да се съди за някой от чуждото мнение .

Супер фен Аватара на NissaN
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    И понеже тълпата ти казва и ти се отдръпваш от нея ?!
    Не твърдя че това което прави е правилно точно напротив но се замисли дали си я опознала ти лично като човек . Щото то е лесно да слушаш другите но твоето мнение какво е . Познавам момиче което е точно както опиша твоята приятелка само че сега тя е на 18 е няма по отговорен и прекрасен човек от нея. Въпреки че е побързала да порасне . Просто не бива да се съди за някой от чуждото мнение .
    +1 така е ако сте истински приятелки да не ти пука че пуши иле че не е девствена това са си нейни работи.Не съди за някой по мнението на другите.

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    +1 така е ако сте истински приятелки да не ти пука че пуши иле че не е девствена това са си нейни работи.Не съди за някой по мнението на другите.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си