- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с човек, който намирате за грозен?
![]()
![]()
Ох, неадекватен си.
КАК, според теб, ще попадна в ситуация, в която човек, за който ми е все тая, си съблича тениската?
Ако ми е все тая, хич няма да опрем до там някак.
На въпроса ти как става: Не знам, ама на мен дрехите не ми пречат особено да преценя. И телосложение си се вижда, и височина очевидно. Шкембето си личи, ако има, големият задник, късите крака... Ба, дори не съм се замисляла, просто или го има привличането, или не.
еми в ситуация ако отидете на плаж ;D
Явно само при мен не е "или го има привличането, или не".
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
важното е на теб да ти харесва, а не на приятелките ти. какви са тез приятелки, те ли ще задоволяват всички твои нужди?
Точно! И както някой беше казал на първата страница, би ли правила секс с него? Ако ти допада като човек
и го намираш сексуално привлекателен, е*и им майката на приятелките и приятелите. Ако са истински приятели и приятелки ще уважат решението ти и ще те подкрепят.
тихо там лицемерни мишоци.
естествено, че НЕ
WE ARE NOT ANGELS!
Човек, който аз намирам за грозен, определено не.
Човек, който приятелките ми намират за грозен, но на мен ми харесва по един или друг начин, защо пък не?
А защо изобщо трябва да си представяш реакциите на околните? Прави това, което намираш добре за теб, не за другите.
Колкото до въпроса ти - красотата е много индивидуална и всеки я възприема по различен начин.
Никога при избора си, не съм се водела от красотата, търся нещо повече от украса до мен. Даже ми се е случвало да не харесвам някой в началото, но след време да го възприе от друг поглед.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За да искаш да си с някой повече от приятел, значи нещо те е привлякло в тоя човек.
Друг е въпросът, че ти се влияеш от мнението на околните, а не трябва.