- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Здравейте!Малко тъп въпрос искам да ви задам, ама аз не знам какво да правя. Таааа имам приятел от 9 месеца вече и искаме да правим секс, ама като не сме го правили до сега и не знаем кво да правим
Ииии ако някой може да помогне с нещо ще съм благодарна
![]()
Приятелят ти също ли е девствен?
Иначе гледайте няколко филмчета, за да имате първоначално идея какво как се прави, след това с придобиването на опит ще се напаснете един към друг.
Иначе се отпуснете, оставете се емоциите да ви водят, като дойде момента сами ще разберете какво трябва да правите.Иначе може преди това да си пуснете един филм и да го гледате гушнати, да пийнете по едно за успокоение и за да се отпуснете (не говоря да се напиете зверски и да не помните абсолютно нищо
)
Не се спичай толкова, ако се притесняваш само става по-зле, то когато е писано да се случи - ще се случи.По-добре гледайте да не се уговаряте кога ще го правите, понеже е много тъпо и убива всякаква емоция, един вид като задължение става. -.-
П.С. Задължително ползвайте презерватив, за да ти е мирна главата после,особено пък ако приятелят ти няма много опит в тези неща и не си сигурна в него, че може да се контролира.
Enjoy!![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Двама девствени в едно легло не е добра идея.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не знаят кво се случва ама дай да се боднат, да са интересни и да има с какво да се хвалят после.