.

Виж резултатите на анкетата: Носферату ака. вечерната батка

Гласували
18. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • С маняшки интерес следя твоят профил по цял ден,нямам търпение за новото включване, лек

5 27,78%
  • Следя с голям интерес,но само когато попадна случайно, лек

3 16,67%
  • Оправи ми настроението когато бях много тъжен/а и не на кеф , благодаря ти искрено

5 27,78%
  • Смачка враговете ми психически, врагът на моят враг е мой приятел

0 0%
  • Споделяме много еднакви мнения и интереси и с радост бих се запознал с лека батка като теб

1 5,56%
  • Преди да те има , форумът беше място изпълнено с тъга , мъка и раздори.Сега се чувствам удома

2 11,11%
  • Само BS (Зоната на здрача, мястото, където да носиш 'АДИДАС' е равносилнo да си безсмъртен)

0 0%
  • Дразниш ме много защото си мой враг и те искам мъртъв и обесен на табелата на Бургас

1 5,56%
  • Дразниш ме щото момичетата вече не ми се кефят, появи се ти (новата батка) и сега получих комплекс

0 0%
  • След време ще те поопозная и няма да те мраза толкова , най вероятно все още съм в заблуда.........

1 5,56%
Резултати от 1 до 25 от общо 121

Threaded View

Голям фен Аватара на nosferatu23

Маняшка анкета за истината (влизай на свой риск)

Тъй , здравейте мощни батки , яки мацки и тъпи киликанзери Всички вие ще формирате тази маняшка анкета и ще бъдете част от форумната история , която няма да се забрави никога затова не пропуснах да спомена и киликанзерите , те също ще имат право на глас , макар че да не съм изкефен особено относно участието им , но трябва да е обективно , за обективна батка като мен търсеща истината И за да е според правилата на модераторите и админите които ще фигурират като мощните батки и яките мацки , не се и съмнявам че ще изберат правилният вот
    Така , по същество , от скоро пиша тука , и малко хора ме познават лично , тепърва ще се опознаваме във виртуалното пространство , и също на живо ако съдбата ме пощади и не бъда поръчан разбира се За малкото време през което имах щастието да бъда част от това голямо маняшко семейство , се почувствах душевно изпълнен , как да кажа , запълних душевната си изпразнатост с пълнота и открих страни , които никога не съм предполагал че имам , едни добри , други - не толкова
    дайте вашият вот , батки и ИЗКЕФЕНИ маняци , забавлявате ли се искрено , следите ли с интерес моите мнения и очаквате ли с нетърпение всяко мое включване и отправен рязък спазъм към всеки мой виртуален неприятел , спомагам ли поне за секунда да си оправите настроението в лайняния ден изкефени ли са дамите от лекото ми маняшко поведение , за разлика от стегнатите сфинктерни мускули на киликанзерите не успяващи да задоволят вашите природни нужди т.е. да се забавлявате и да се почувствате желани

Има и уловка , тези гласували с НЕ не само ще бъдат обществено порицани . но и ще бъдат наказани подобаващо по кодът на Имортал сити , и по точно "Адидасите в Бургас си отмъщават, като мажат хората, навредили им, с тарелки с лайна ( пред Часовника)" , кредит има WAX за маняшкият линк с информация тенк ю мен,фен

и не забравяйте , в Бургас (мястото, където да носиш 'АДИДАС' е равносилно на това да си безсмъртен
    ) всички са леки. Дори хората с наднормено тегло пак са леки. BE LIGHT

тенк ю олл.
    Последно редактирано от nosferatu23 : 05-07-2013 на 04:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си