- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- 8 дни сред нудисти (Еротичен разказ)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Това сега истина ли е или си го измислил? Иначе до тук е като филмкога ще има част 7???
ЧАСТ 7 >>>
-СЪБЛИЧАНЕТО-
...Предстоеше ми едно дълбоко потапяне, сред хора, които нямат задръжки, и срам. От утре. Или можеби не, по-скоро още от тази нощ. През нощта се бях унесъл доста в съня си, най-вече от умората която изтърпях през деня. Бях дълбоко заспал. На идея си нямам в колко часа беше, но по едно време се разбудих от някакъв глас, и дори в момента на разбуждане се издразних, че някой вика или говори или каквото там прави на висок глас посред нощ. Разсънвайки се обаче се заслушах, гласът не идваше от нашата стая, нито от съседната, идеше от коридора от някоя от другите стаи. И когато вече се осъзнах къде съм- включих за какво става въпрос. Гласът беше женски, но не говореше, нито секараше. Викаше, защото тази жена правеше секс. Да, не много силно, но през тихата нощ всичко се чуваше и отекваше през всички стаи. Аз стоях, слушах, слушах... и не можех да повярвам, че слушам това, което чувах. Та дори на никой от момчетата и момичетата в стаята това не правеше впечатление! Видях, че някои от тях също се поразбудиха и поразмърдаха, но никой дори не продума думичка, сякъш нищо не се бе случило?! Не можех да повярвам, че и това те приемаха за нещо толкова нормално, че дори никой да не го изкоментира.. Всеки си се обърна на някъде и продължиха да си спят, докато аз слушах и не вярвах на ушите си, как тази жена така свободно изразява удоволствието си от секса, който прави, че е свободна да го покаже и на всички в къщата, хей така през нощта. И недоумявах още нещо също толкова потресаващо- как тя, с този който го прави, вършат тая работа в стаи, които са пълни с народ? Защото в къщата нямаше такава стая, в която да са само двама. Във всяка стая пребиваваха поне десет човека. Що за хора бяха тези? Е не можех да го осъзная това в момента. Спеше ми се и то много. Тая по едно време спря да вика, а аз се унесох и заспах отново. Явно имах още много да уча от тук натам.
<09:25ч., общата стая>
Спейки чувах гласовете на момичетата и момчетата. Повечето се бяха събудили, че даже бяха и станали. Нямаше как, разбудих се и аз от гласовете им. И така, отваряйки очи в първата си сутрин в къщата, точно пред погледа ми бе едно от момичетата, което все още се излежаваше мързеливо в леглото и нещо си разговаряше с другите през това време. И да, точно като отворих очите си нещо в мен завря и закипя.
Тя ме видя, че се събуждам, погледна към мен и ми каза "Добро утро", аз и отвърнах същото. И докато си говореше с другите, докато не стана почти през цялото време аз гледах в нея излежавайки се, колкото и да не ми се искаше и колкото и неудобно да ми беше да го правя. Добре, че стана тя, и излезе с другите надолу. В стаята останаха две от момчетата и едно момиче което още се гримираше пред огледалото. Имаше и някой в банята, който се къпеше. А аз, бях по боксерки и фланелка в леглото, но не това ме притесняваше да стана. Притесняваше ме това, че както всяко нормално момче все още имах сутрешна ерекция, която естествено бе двойно подсилена от момичето на което преди малко се бях нагледал. И така, докато не излязоха всички от стаята аз не станах. А бях подканен да сляза с тях надолу, но поради уважителната си лична причина се направих на все още задрямал и казах, че след малко ще сляза. След като всички излязоха, станах, сложих си панталонките (макар и малко трудно) и фланелката, взех си четката и пастата за зъби и отидох в банята. Пуснах чешмата да се измия, и в този момент се досетих, че всъщност трябваше направо да се изкъпя, особено след предишният ден след цялото ми пътуване и ходене насам натам, крайно време ми беше да се изкъпя. В банята имаше стъклена душ кабина. Съблякох се обратно в стаята и влязох под душа. Естествено набързо, че и с боксерките до там. Свалих ги, сложих ги до мен и започнах набързо да се къпя. Сърцето ми туптеше от притеснение, да не дойде някой. Бях се обърнал с гръб към вратата ако някой случайно влезе. Все пак водата от душа се чуваше, предполагаше се, че някой се къпе, дори я усилих за да се чува още по-силно, за да чуят, че се къпя и да не влязът. За щастие успях да се изкъпя без никой да дойде. Излизайки набързо и устремен към дрехите си по боксерки от банята, Мария тъкмо влезе в стаята и ме видя. Претръпнах от притеснение, че ме хвана по боксерки тая жена, направо си глътнах езика... Спрях се и се почудих в един момент да я поздравя ли какво ли да направя... Тя обаче без никакво притеснение и съвсем приятелски с веселия си тон ме заговори на момента:
- Емил, станал си, даже си се изкъпал, а ми казаха, че още спиш..
- Ааааа.. Да, станах. Ами къпах се... (и пак оня сконфузен момент на мълчание)
- Добре, Янек обясни ли ти в колко е закуската?
- Ммм да в 10:30 май... така ли беше?
- Точно така, сутрин закусваме отвън на верандата, много е приятно, като си готов ела при нас, ще дойдеш нали?
- Ммм в смисъл за закуската в 10:30?
- Да, но ако искаш ела преди това, ние се събираме сутрин там, пием кафе преди това, говорим си... Иначе какво ще правиш тук сам?
- Ами, добре, ще дойда само да се.... (и щях да кажа да се облека, но мигом се сетих, че...)
И в този момент тя ме усети какво щях да кажа. Разбра ме, и с приятелски отегчена въздишка ме хвана за ръка и ме доведе до леглото ми за да седнем. Искаше да поговорим, а аз знаех за кое...
- Емил, знам, че се притесняваш от това да си гол. Но защо се притесняваш ти самия, отговори ми?
- Ами.. Честно казано притеснявам се от вас, за това, че съм гол, защото все пак всички ще ме гледате.
- Да, затова те попитах, защото знам отговора ти, при всички би било така. Но сега ще ти кажа- виж, всички сме голи, нали?
-Да.
- Тук сме над сто и петдесет души от всички групи и всички сме голи. Мислиш ли, че когато и ти се съблечеш, ще направиш на някого впечатление? Естествено, че не, ние тук сме затова, за да бъдем нудисти, да бъдем голи. В момента ти за всеки си странен и чужд, никой не те приема като един от нас, всеки те приема така, както ти си мислиш, че ще те приемем когато се съблечеш. Но е точно обратното, когато си като нас, тогава ще те приемем като нормален, като един от нас. Сега ти правиш впечатление на всеки, с дрехите си, но тогава когато си като нас, няма да правиш впечатление на никого. Можеш ли да направиш тази жертва, моля те от името на цялата група.. Ти си добро момче, всички те харесахме и то много, бих искала ти да останеш при нас през тези осем дни и да бъдем всички щастливи..
- Виж.. (реших да съм откровен с нея, също както и тя бе откровена с мен) Мария, аз също много ви харесвам, вие сте толкова добри и усмихнати.. Също искам да прекарам следващите осем дни в разбирателство но.. просто се притеснявам. Добре, ако това да съм гол като вас означава толкова много, ще се съглася, но честно.. Продължавам да се притеснявам много за още едно нещо ако ходя гол като вас...
- За кое? Хаха Емил от нищо не трябва да се притесняваш, виж, видя ли някой от нас да се притеснява от нещо?
- Ами не.. но... Аз се притеснявам от това, че.. Тук има и доста хубави момичета, а аз.. Съм момче... Сутринта, точно когато се събудих едно момиче лежеше срещу мен гола.. Ааа... за напред, ако около мен пак... (прекъсна ме, а аз не знаех как да и го кажа)
- Притесняваш се ако получиш ерекция, знам.. това ли е? (със голяма приятелска усмивка)
- Да, от това се притеснявам, това е нещо от което.. Ще умра от срам все пак...
- Емил, това е нещо нормално когато един мъж е гол. Ние тук всички го знаем. Виж колко мъже имаме, имаме и много момчета, млади като теб, при всички вас това се случва по няколко пъти на ден даже, но не е нищо неестествено, това е твоето тяло такова каквото е, сред нас няма такива, на които това да направи впечатление, ти си момче, да това е нормално за теб, и ние всички го знаем. Това е част от това да си гол, не трябва да се притесняваш, още днес ще видиш няколко момчета, които да имат ерекция, ти ще се притесниш ли от тях?
- Ами.. аз не но..
- Ами? Те от теб също не биха се притеснили ако и ти имаш. Казах ти (и ме хвана за ръката)- тук не се притеснявай от никого и от нищо, абсолютно от нищо. Тук всички сме истински и свободни. Аз тръгвам надолу, когато решиш, че си готов, ела при нас.
Да, наистина тя беше много искрена и мила с мен. Влезе под кожата ми, и просто след този разговор нямаше как да се дръпна пак и да откажа молбата и. Тя ме помоли толкова мило и искрено... И по начин, по който наистина я разбрах нея, и самото им искрено и неподправено мислене на цялата група. Просто нямаше какво повече да мисля, сам там в стаята седейки на леглото, изправих се, събух и боксерките си и останах чисто гол.. Тях прибрах при дрехите си, а аз нямаше какво друго да правя, освен във вида си, в който вече бях, да слезна надолу по стълбите, да премина през къщата и да изляза отвън на верандата при тях.
СЛЕДВА ЧАСТ 8 >>>
Последно редактирано от LadyDi : 12-01-2013 на 16:39 Причина: Изтрита снимка.