>>>

/!!! ВНИМАНИЕ! РАЗКАЗЪТ КАКТО МАТЕРИАЛИТЕ ВКЛЮЧЕНИ В НЕГО СА ЗА ЛИЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ НАД 18 ГОДИНИ! ЗА ЛИЦА ПОД 18 ПРЕГЛЕЖДАЩИ НАСТОЯЩИТЕ МАТЕРИАЛИ И ЧЕТИВО ОТГОВОРНОСТ НОСЯТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ !!!/

...Целувката и отекна в цялата зала. Но навеждайки се към мен за да ме целуне, тя леко се повдигна от пениса ми, а той щръквайки мина зад нея, опирайки се през това време в областта под дупето и. И веднага след целувката връщайки се назад, така както ми бе щръкнал нагоре в този момент под нея, тя не се съобрази с позицията му и сядайки отново върху мен той опря първо в областта и при клитора, но понеже беше под натиск за секунда отплесна от там по-назад към меката и област преминавайки между срамните и устни, а заради тежестта и главичката ми се приплъзна още по-назад и се спря точно във отвора на влагалището и. А аз се пазех точно това да не стане... Съвсем на плитко я опрях там но го усетих, че ще стане белята, тя също усети и рязко се повдигна нагоре но.. Без и капка това да и направи впечатление! Просто инстинктивно се отдръпна и продължи с усмивка да говори с приятелките си, сякаш постоянно и се случваше някой "просто" да я опира с пениса си в отвора и! Нито мимика, нито жест- изражението и бе сякаш почти не бе забелязала какво се случи, просто хей така.. Стана от мен, станах и аз, макар и със силно щръкнал пенис. Потресен от спокойствието и, казахме си по едно "чао" с момичетата, взех нещата си и тръгнах нагоре към стаята си... Като посрамен.

СЛЕДВА ЧАСТ 16 >>>