Секс ... Имах огромна нужда от това, най-накрая. Обмислях това, но.. Колкото и да го мислех не намирах вариант, в който да правя секс с някое от тези момичета. Да, знаех, че и на всички тях им се искаше понеже имаше само едно седмично момиче, на което бе позволено да прави секс.. но не и на мен с нея. А и не смеех да направя нищо такова зад гърба на Мария, понеже ако се разбереше, може би.. щях да бъда изгонен, или нещо от сорта. А трудно издържах, аз бях момче, което реве за секс вече, а около мен бе мазало от чисто голи момичета - всеки ден, всяка минута и всеки час. Единственият ми шанс, в който можех да направя нещо с някоя от тях, бе Мария да даде разрешението си за това. Но това съвсем не зависеше от мен и моето мнение и нямаше как да си го поискам сам. Аз по никакъв начин нямаше как да се меся в техния ред и дисциплина. Единствения вариант бе в случая самите момичета, да поискат това от нея. Така стигнах до мисълта, че трябва да ги подканя, да ги подтикна да говорят с нея по въпроса. Понеже наистина имаше доста от тях, които също имаха голяма нужда от секс. Чакайки да дойде реда им да станат седмично момиче те също не издържаха. Но не е в стила ми да съм от типовете, които имат подли планове и подкопават нечии нареждания тайно, но.. Трябваше да го направя и да ги подтикна.. Не исках да правя преврат или бунт срещу правилата.. Просто ми се щеше да ги подтикна да говорят мирно и тихо с нея, а тя.. Тя бе наистина мирна, винаги усмихната и умна жена, и знаех, че ще даде разумно решение на искането им. Като за начало обаче трябваше да се изкъпя първо. Това обаче трябваше да стане в нашата баня горе, понеже там ми бяха кърпата и принадлежностите. Изключих апарата си и се насочих натам. Ходейки нагоре пениса ми се бе вдървил сериозно и отказваше да спадне.. Тези момичета долу сериозно ми бяха повлияли на съзнанието. И винаги ми беше интересно, когато ходех надървен сред къщата как ме зяпаха момичетата. Повечето от тях ме поглеждаха и ми се усмихваха сладко.. Когато се качих горе в стаята забелязах, че все още имаше две момичета, които чакаха за банята. Трябваше да изчакам и аз заедно с тях. И точно докато все още се чудех колко ли ще е чакането, из банята се подадоха две изкъпани момичета, които излязоха. А ние бяхме трима. И точно докато се чудех, дали ще има място за трима на мястото на двама, момичетата, с които чаках ме подканиха да влизам и аз. Вътре имаше едно момиче във ваната и естествено два свободни душа. Двете момичета се настаниха точно под тях. А аз... недоразбирайки къде точно ще се къпя и защо изобщо ме подканиха да вляза.. стоях първите секунди и гледах тъпо премигвайки. В този момент едното момиче ме забеляза и ми направи жест с ръка да дойда при нея. Настрои душа така, че да тече вода хем от душа и хем от слушалката и ми я подаде на мен усмихнато. Благодарих и.. все пак. Започнах да се обливам с вода и да се къпя, а девойката правеше същото точно до мен. В първите моменти след като застанах до нея на няколко пъти ме загледа в пениса и се усмихна, без нищо да каже. А от погледа и.. ми се вкамени още повече положението. Тя беше много, ама много красива! Беше такава мацка с такова атрактивно тяло, че.. Там под душа, мокра и насапунисана, исках.. исках да увековеча тази гледка, исках да я снимам така както я виждам на момента и да запазя този красив миг. И както бях мокър вече оставих слушалката излязох от банята и грабнах апарата от стаята. Влязох с него в банята обратно и и казах: "Трябва да те снимам.. Толкова си красива и секси тук под душа, че ще загубя много ако не те снимам, наистина.." А тя, гледайки ме с изненадана усмивка отвърна: "Ахх.. Благодаря ти.. Толкова си мил.. Няма проблеми, снимай ме щом ти харесвам така.." И я снимах.
Оставих след това апарата в стаята обратно и се върнах при нея. Трябваше да я заговоря.. и я попитах:
- На колко години си ако не е тайна?
- 17, защо?
- Страшно красива си.. Гърдите ти са прелестни, не съм виждал момиче на 17 с такива страхотни гърди.. Толкова си секси..
- Благодаря ти. Не знам какво да кажа.. Ти също си красив и.. имаш какво да покажеш. Пениса ти е направо.. (смеейки се)
- Какво.. Какъв е?
- Само за секс.. Така привлича като ти е надървен, че.. Много ти е хубав.
- Хахах.. Ти сериозно ли.. чак пък толкова?
- Да.. наистина. Само като те гледам.. Готов си да скъсаш някое момиче от секс хей така, както си стоиш..
- Това... честно казано е така, да. Ужасно много ми се прави секс вече.. Честно казано с нетърпение чакам да си тръгна от тук точно заради това. Имам голяма нужда вече..
- (прекъсвайки ме) Охх.. горкия.. (хващайки ме за ръката). Знаеш ли.. Не само при теб е така, на всички момичета ни се прави. На мен също, и то много...
- (прекъсвайки я) ..Трябва да говорите с Мария.
- Но.. Какво искаш да и кажем?
- Не.. Не аз искам нещо да и кажете, нищо конкретно. Просто.. Трябва да измисли нещо тя, защото.. Това е мъчително, всички имат нужда от секс. Някои от момичетата до колкото разбрах не са го правили по 2-3 седмици. Това е... Дори не знам как издържате.
- Мастурбираме, повечето мастурбираме нощем..
- Хах, така ли? Не съм ви виждал. (учудено казах)
- Така е.. повечето го правим нощем, иначе не издържаме. Но вече не можем без секс.. Ти си прав, трябва да се поговори с Мария. Трябва.. Още днес ще се разберем с момичетата..
- Опитайте, да. Само моля ви.. не искам да споменаваш, че аз съм дал идеята.. Моля те!
- О не, не.. Знам, не се притеснявай, ти искаш да помогнеш просто.. Ние трябва да говорим с нея така или иначе, ти нямаш нищо общо с това.
- Благодаря ти..
Така продължихме да се къпем говорейки си. Бях доволен, че най-накрая дадох тази идея, и че щяха да говорят с Мария по въпроса. И докато се къпехме.. Както тя бе сапунисана докато разтъркваше сапуна по тялото си.. Естествено трябваше да мине и отдолу между краката си за да подмие и там.. И когато ръката и разтърка там, тя издаде един тих звук.. който обаче чух. Инстинктивно се обърнах към нея и я погледнах. Тя също погледна в мен. И още нищо не бях продумал и тя каза:
- ..Трябва ми секс. Просто съм толкова чувствителна вече, че.. Както се пипна и..
- Пипна си клитора ли?
- Да.. Няма как трябва да се измия и там.
Беше ужасно чувствителна, щом от едно докосване от саматя нея изсумтя.. А след няколко минути докато се изплаквах вече да излизам, тя ме подбутна и насочи погледа ми към другото момиче под другия душ.. И.. Честно казано в първия момент дори не повярвах на очите си, но.. Другата мацка, стоеше под душа и както се къпеше.. Видях как едната и ръка приплаквайки вагината и отдолу, правеше и нещо друго.. И след още няколко секунди се видя, на къде отиваха нещата. Виждаше се, че това, което правеше ръката и отдолу и харесваше. Чисто голо момиче срещу мен стоеше и мастурбираше, а аз бях толкова надървен, че ми идеше да отида и на момента да я съсипя от секс.
Така тя се поразтърка долу енергично за около минута две и след това спря. Погледна в нас и се усмихна, без нищо повече да каже.