- ...усещането до това, да се прави секс без презерватив.. За това ще ми трябва и това сравнение.. (каза госпожа Елисън и продължи) .. Но много искам да внимаваш (обръщайки се за кой ли път към момчето), защото все пак ти си момчето и.. Усещай се, все пак ще си без презерватив сега.. Внимавай, ако получиш по-силна възбуда отдръпни се от нея, пази я за да не свършиш без да искаш във влагалището и.. Усещай възбудата си и ако стане силна ми кажи, или по-скоро ако е нужно се отдръпни от нея.. Тя вече както виждаш е по-силно възбудена сексуално.. Малка е все пак и се възбуди бързо.. Пролича и веднага, милата.. (каза хващайки я за ръката докато момичето лежеше). В момента влагалището и е много чувствително, така че... ще усеща всяко твое движение и.. Най-вероятно заради възбудата и тялото и ще реагира по някакъв начин по време на проникването.. Тези нейни движения допълнително ще възбудят и теб още повече, за това внимавай.. При вас младите момчета спермата бликва на момента и не можете да я контролирате добре.. Моля те, пази я. Ние сме подготвени все пак, имаме хапчета.. Но все пак внимавайте и двамата.. Хайде, давайте.. И внимателно. Застани пак между краката и.. И отново проникни в нея.. (каза дамата, а момчето изпълни наставлението и) Такаа.. (и след като той проникна пак в момичето, госпожа Елисън продължи) ..Сега усещате ли голяма разлика и двамата като е без презерватив?
- Ами.. Аз усещам разлика.. (отговори тя)
- Аз мисля, че не чак толкова.. (отговори и той)
- Добре, накрая ще ви поразпитам по-подробно.. Хайде сега пак - проникване, изваждане, проникване, изваждане.. И внимателно.. Искам да наблегнете на усещането.. Да преценявате каква и колко е разликата сега, със усещането от преди малко, когато бяхте с презерватива.. Хайде, давайте.. Аз отново ще ви изчакам..
И казвайки това, отново всички се омълчахме заедно с госпожа Елисън, за да си вършат те "тестовата работа" и да.. усещат. Но след едва 5-6 прониквания, момичето отново започна да проявява признаци на възбуда пред нас.. Пъшкането и стана от шепнещо малко по-звучно, но все пак тихо и само на моменти.. когато явно не успяваше вече да се сдържи. По тялото и отново започнаха да се забелязват движения в кръста, с които си правеше проникването още по-сладко за самата нея... А след още малко отново качи крачето си на рамото на момчето.. Явно не можеше да се стърпи.. Госпожа Елисън видя и това, и просто се усмихна.. Изчаквайки ги още малко. Но по тялото на момичето вече личеше, че.. Възбудата вече играе главна роля.. След още малко, тя не издържа и присви назад колена към тялото си, слагайки двете си крачета от страни на тялото на момчето, сякъш с тази поза му каза " давай, не спирай да го правиш.."
Изпъна телце назад заедно с ръце над главата си.. и направи едно-две силно сексуални движения с тялото си.. През това време изпъшка по-силно, след това изпъшка отново по същия начин.. В следващия момент както бе вече със затворени вече очи.. пусна едната си ръка надолу, вероятно несъзнателно.. И с пръстчета на 2-3 движения разтърка нежната си област над мястото, в което проникваше момчето.. Просто се виждаше, личеше и, че не издържа.. В този момент забелязах, че Мария влезе в стаята. А госпожа Елисън след като видя и последната реакция на момичето.. Явно усети на къде отиват нещата и каза:
- Добре, добре.. Много хубаво и стана на нея вече и.. Ще те излъже и теб и ще направим беля тук.. Спрете сега, хайде да починете.. (и те в този момент спряха) .. Ех, как е.. много хубаво ли ви стана?
- Охх.. на мен много (каза момичето смеейки се, а заедно с нея и останалите момичета)
- И на мен.. хубаво е, да.. (отвърна и момчето)
- Добрее... Извади го от нея сега.. (а след като чу това, момчето направи още едно вкарване в нея.. и чак тогава спря и и го извади. Явно не можеше да се сдържи и да спре на момента) -Хайде задавам ви сега и последните въпроси и ви оставям вече.. и спирам да ви тормозя.. (продължи госпожа Елисън)
В това време след последното наставление на госпожата, момчето си бе изкарал пениса от момичето, но все още стоеше между краката и там със силно вкоравен пенис сочещ към вагината и.. на сантиметри от нея, но изкаран.. А момичето.. Тя се беше възбудила доста.. И въпреки, че момчето си бе отдръпнало пениса от влагалището и, ръката и все още се намираше при онази и област между краката.. А госпожа Елисън продължи:
- Добре.. На кратко ми кажи, каква е разликата между усещането със и без презерватива (обръщайки се към момчето)
- Ами.. Да, има малка разлика.. Но не чак толкова. С презерватива пак я усещах много хубаво, почти както сега.. Разликата е малка според мен..
- Благодаря ти.. Хайде миличка, кажи ми и ти и да те пускам.. Че не издържаш вече..
- Ами.. (а докато отговаряше на госпожата, ръчичката и все още стоеше там между краката и.. но от ъгъла от който гледах към нея не можех да видя дали нещо прави.. но ръката и си стоеше все там) -Сега без презерватив ми беше доста по-хубаво.. Усещах му го по-различно.. Не много по-различно, но беше.. по-хубаво.
- Кое по-точно беше различното сега, можеш ли да ми опишеш?
- Ами.. Не знам точно.. Може би самата му главичка.. Сега му я усещах по-осезаемо докато си я вкарваше навътре.. А и когато си го пъхнеше до край го усещах по-добре.. Преди това със презерватива не го усещах чак така като ми влезеше до края..
-Добре, благодаря ви.. Извинявайте, че така ви потормозих.. Особено на теб мила, че ти.. Едвам издържа.. Това е. Седнете обратно сега, а нека тук дойде двойка номер девет, с които ще повторим същите процедури.
В този момент момичето стана от леглото.. Изправи се до момчето.. А неговия пенис беше все още вкоравен на камък... Спогледаха се и двамата. Замислиха се. След това погледнаха един след друг към Мария, без нищо да казват. А тя стоеше недалеч от тях и забеляза погледите им. И явно... Ги усети. Усети мислите им, усети желанията им, усети и нуждите им.. Тогава тя погледна леко в страни.. Замисляйки се. След това погледна отново в тях, а те горките се лутаха.. сякъш не знаеха на къде да хванат, къде да седнат, да седнат ли, какво да правят след всичко, което до преди малко са си правили.. В този момент Мария пристъпи към тях.. приближавайки се към всички нас. Застана пред тях и ги попита:
- Какво става сега.. как сте?
- Ами.. (тръгна да отговаря момичето, но и думичка повече не успя да промълви)
- Кажи кажи.. нали знаете, че знам какво ви е. (каза успокоявайки я Мария)
- Да.. Точно това ни е.. (каза момичето)
Всички усетихме, че нещо има да става.. Че Мария нещо ще каже. За това дори двойка номер девет, даже и госпожа Елисън, заедно с всички нас изчакваха да видят защо Мария разговаря с двойка номер 8. Всички слушаха разговора им.
- Вижте.. Аз знам, вие сте млади. Секса за вас е от особена нужда.. Сега се раздразнихте тук с това тестване, което правихте. Знаете, че аз съм забранила да се прави секс по всяко време с когото и да е, защото не искам да го правите безразборно, а с ред. Радвам се, че сте добри деца и спазвате нарежданията ми. Сега, вижте.. Това е като онази поговорка: "Ако не можеш да нахраниш гладния за да се насити, не го дразни със късче хляб". При вас сега се получи същото и знам.. Как се чувствате в момента. Знам, че в момента ви е изключително трудно просто да си седнете по местата. Това от друга страна обаче няма да се отрази добре на психиката ви, ако го направите. Ще станете сега раздразнителни, нервни.. Може би и избухливи. Ако спрете. Виждам какво ви е в момента, виждам, че не издържате и не сте на себе си.. Аз знам всички тези неща. За това, вижте сега всички.. (обръщайки се не само към тях, но и към всички нас) -След като тествате продукта на госпожа Елисън и господин Уоутън, ще сте раздразнени от самия тест.. Също като тях двамата в момента (сочейки към момичето и момчето) Знам, че сте млади и се възбуждате лесно, и че трудно ще издържите директно да спрете след това, което правите.. Знам какво ви е.. За това, освободете тук още едно легло сега. Нека всички от вас деца, които след теста не могат да издържат и имат нуждата да свършат, да го направят тук на това легло след процедурата при госпожа Елисън. Тези от вас, които имат гаджета, можете да изчакате вашата.. любов, да приключи с теста, за да можете да го направите заедно след това. Така, че деца.. Правя го заради вас, защото знам, че сте млади и не можете да издържите на такова напрежение.. Хайде, вършете си работата с госпожа Елисън спокойно, след това щом имате нужда и не издържате.. Идвате тук на това легло, двойка след двойка.. И довършвате работата. Нека отида да съобщя същото и на групата на господин Уоутън..