- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Последната битка на LeagueofShadows (nosferatu) VS Fisherman
fisherman
nosferatu (leage of shadows)
Тъй като отдавна е нямало включване от моя страна , а аз рядко бездеиствам и оставам феновете и публиката ми на ''сухо''това е начинът да им се реванширам
Фишермен или както всички го знаеме като фишекменът или гей стоиката и мн други алиаси няма зчание сегае единственият за мое голямо учудване , противник , които не се отказа да свали гарда и продължава офанзивата , то всъщност ДЕФАНЗИВАТА тъй като главата му все още поема тукатите изстреляни към всичките му посоки от мен
и плонжира надолу нагоре наляво надясно
досущ като движението което описват гърдите на майка му когато котето и срещне моите тласъци
затова това ще е моят опит да го унижа виртуално и да срина малката детска психика тъй като няма да имам шанс да го усуча с ъперкът в мазната му гладка детска брадапоради простия факт че е насрал точно като девствено емо- тиинеджър на първия учебен ден
което всъщност е , тук идва иронията
условието е следното , и всеки знае че си държа на думата и съм честен маняк
ако аз насера и бъда затапен ще си изляза от форума завинаги и никога повече няма да се върна
ако той бъде смачкан обаче и не може да удържи на рязките ми като полов акт нападкии агресивните като крошето на таисан устремени към главата му повалящи удари
трябва да разкрие самоличността си , или да си тръгне завинаги
така по същество , закачен тълстолопПриемаш ли облога или ше си лягаш да спиш , ушмулена по тиквата невестулко
![]()
![]()
надявам се да не разочаровам всичките ми фенки и фенове маняци и да се включиш поне малко с малумния ти повтарящ се лаф за родопската ти бабая кажи ве изкривен патър , колко пъти олюспи космясалите потни дебели котаци на ректорките ти че да минеш в 2ри курс
Устата ти вече трябва да е заприличала на четката ми за тоалетна , която като визия е като косата на маика ти -рошава , след ставане от сън (като е прекарала нощта с мен)
и с кафеникаво-карамелен цвят точно любимия ти цвят и има не много приятен , но пък за теб -доста привлекателен мирис
![]()