- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Последната битка на LeagueofShadows (nosferatu) VS Fisherman
fisherman
nosferatu (leage of shadows)
Единственият изратан в путката е майка ти и то докато те е раждала. Очевидно е, че шута е засегнал и безполезната ти глава.
не си ми интересен , отивам да върша по продуктивна деиност , аи махаи са гърбав
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
LeagueofShadows, наистина си по-зле от фишера. Той поне има някакви наченки на интелект/които прикрива доста успешно/...
worst thread ever
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
е вие ме кефите векак да имам интелект с 2 пръста чело ??? бахти
![]()
кво е ирл вемежду другото сърдечно благодаря , така ми правиш реклама и вдигаш темата
![]()
in real life
т.е. извън интернет
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
е добре нали си много умен демек имаш по голямо чело от мен , разбери сам
аз дори и да кажа , каква ти е гаранцията че не лъжа![]()
Като видя, че никой не обръща внимание на жалките ти опити да станеш известен в тоя форум, почна да имитираш Фишъра като ругаеш всичко и всеки, а ? Жалък си.
Въпросът е дали никой не ми обръща внимание и дали не съм известен от предидали аз имитирам или мен имитират
младенчо , все много питанки и все толкова малко отговори
![]()
Като гледам как те хранят тука, надали си известен с хубаво, така че не е повод за хвалене.
Хора измествате си вниманието от общия, всенароден , форумен враг наречен FISHERMAN
!!!!!!!!!!
ПС. Хубава тема макар и грубия език![]()
в интерес на истината имам сламена шапка , като онея каубойските , купих си я специално защото сестра ти ме харесва доста с неяказа че иска да ме яхне като на родео и аз се навих
знаеш ли всички дами от родата ти какво казват след среща с мен
иииихуууу
тва е щото обичат да са отгоре , аз им позволявам да се изкефят , все пак незадоволени са жените , единственото подобие на мъж в семеиството им си ти и казвам подобие понеже ти е гладка брадата и повече приличаш на путка , нали котяците обикновено са гладки
баща ти е алкохолик умрял от цироза и сега си само ти , но вече участвам и аз , сега са много послушни и кротки като котенца
![]()