- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ВИДЕО КАРТАТА МИ Е НА 96 ГРАДУСА !!! ПОМОЩ !!!
нищо чудно клока да е фиксиран в системният регистър, ако можеш намери същата програма и виж какво ще покаже тя, ако ти покаже че видеокартата все още е клокната, тогава върни старите настройки чрез програмата и след това я деинсталирай
Видеото не е клокнато вече ТО СЕ ВИЖДА – 512 МБ си седи и не е мръднала. Аз картата я почиствах скоро имаше много прах ( или нещо подобно ). Остава това да ми показва ТЕМПЕРАТУРАТА НА РАДИАТОРА а не на ВИДЕО КАРТАТА има ли как да е ТОВА .
https://lh6.googleusercontent.com/-d...685-no/444.jpg - Ето я Nvidia - ta
Последно редактирано от niksanbel : 11-01-2013 на 11:47
Това, че графичната ти памет е 512mb, не значи, че сигурно графичния процесор не е клокнат... хората ти казаха да провериш със специализирана такава програма....
Ще ти дам пример за случая, за да разбереш каква е разликата..
Имаш баварец 100 коня/графичен процесор/ с 20 литра в резервоара /512mb/. Чипосваш бавареца на 200 коня и пак имаш 20 литра в резервоара. В единия случай, ще караш бавно, няма да ускорява много бързо /температурата на двигателя ще е в нормите/, в другия случай като настъпваш газта на бавареца при вече чипосаната кола /температурата ще се качи драстично/.
Последно редактирано от MaGuSs : 10-31-2013 на 23:04
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!