- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- дълга коса..
хора искам да си пусна косата до кръста (сега ми е до закопчалката на сутиена) искам да ви попитам какви грижи трябва да полагам за нея, дали да я мия по-често или ми трябва специален шампоан...? знам че няма да стане от веднъж и трябва постоянство, но колко време ще отнеме ?очаквам и негативните ви коментари
мс предварително ...
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Ами.. Стимуланта за коса на Икаров казват, че много помагал. Аз го ползвам от много скоро и не мога да ти дам съвет, но ако не друго поне косата става здрава и мека, а знам, че здравата коса расте по-бързо...
И яж кисело мляко. Чела съм, че човек, който не яде кисело мляко не може да иска здрава и дълга коса..
ami az ot skoro si pravq maska sas bademovo maslo kazvat che ot nego rastqla barzo pak da vidim ako iskash i s tova opitai
...is just too little too late...
Да, и аз това съм чувала .... и се чудя дали да не пробвамПървоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
![]()
![]()
Аз ползвам от скоро хининова вода и мисля,че помага за сега
Също така бяха казали в една друга тема -геритамин нео.То помага за косата,ноктите и мисля че кожата
И аз мисля да го пробвам както и стимуланта на Икаров.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами майка ми ползваше някакви ампули с екстракт от пчелен восък и наистина дадоха резултат. Мисля, че даже пазя кутията...![]()
Аз също искам да си пусна дълга коса и моята сега е до закопчалката на сутиена.Говорих с фризьорката ми и тя ми каза някой трик.Значи: постригвай косата си всеки месец до април.от април до септември не си я подстригвай,колкото и нацъфтяла да е.Хининовата вода също действа,но това да си я миеш по-често не е вярно.Също така можеш да си купиш шампоан pregine или ако не искаш такъв или е много скъп,все пак не всеки има възможност копувай си плодови или детски.Те са по слаби и не омъртвяват косата чак толкова.Не я изтощавай прекалено много с преси и маши.Не се къпи с гореща вода,а дори леко хладка.Сапунисвай косата си само веднъж и не натискай много пръстите върху скалпа си,защото масните жлези се отпушват и косата започва да се омазнява много бързо.В момента се сещам само затова.Списъка наистина е много дълъг,но дългата и силна коса иска своите грижи.Дано съм успяла да ти помогна :P
ми моята коса сега е до кръста даже малко под него и да ти кажа че просто си расте... иска чакане и аз когато ми бе6е до закопчалката на сутиена се чудех как да порастне но тя сама за около 2 години ми порастна до кръстапросто я поддържаи здрава ето нещата които правя аз за моята коса в момента защото е много дълга и все пак изисква грижа- маски с тривитаминол (е правила съм я 3-4 пъти не повече) но иначе със зехтин или някакво масло (пшенично, от жожоба и тн) правя и маски и с отвара от корени от коприва и също така много ми помагат ампулите с растителна плацента на Flory Vital .. ползжам ги вече около 2 месеца и косата ми изглежда супер жизнена, здрава и блестяща
успех
За около 2 години би трябвало да ти порасне.Важното е да я поддържаш здрава-да поемаш достатъчно витамини,да си правиш домашни маски,купени също и да използваш ампули,за да не ти се налага да я режеш често.А подстригването няма връзка с растежа.
2 години ..ужас .. то ще ми мине мерака до тогава .. нищо ще чакам.. мс на всички
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Използвах маска от бадемово масло и само ми правеше косата по мазна(ако ми се омазнява за 4 дена,с него за 2).Използвам хининова вода на ADDA и понякога и Милва и двете са много добри :P
Тривитаминол и Себорал форте за стимулация на корените. За да не цъфти (съответно и по-рядко да се налага да я стрижеш) мажеш кристали само в краищата. И при всяко къпане-подхранваща маска.
Моята коса е къдрава и расте много бавно попринцип...но от около 2-3 години я отглеждам по този начин...юни месец се ядосах и я отрязах до врата, а сега е до гърдите ми. И съм я подстригвала 3 пъти за това време.
подкрепям,че хининовата вода на АДДА е много хубава и съм доволна от нея,но сега минах на стимуланта за коса на Икаров и маски с хумаПървоначално написано от pussycatdolls
![]()
Ami chuvala sam che prez zimata kosata raste s 10 santimetra poveche ot kolkoto prez drugite sezonidano da sam ti pomognala
![]()
и моята коса не растеше преди но намерих начин и си изготвих програма която да спазвам и имаше резултат http://prikachi.com/images.php?images/776/6816776M.jpg
не съм я рязала скоро затова е неравномерна както се вижда
Имам чувството, че твойта цел е да си показваш задника, а не косата![]()
Аз ако знаете колко отдавна искам дълга коса, пускам я вече сигурно 3 години и тя си седи все до "закопчалката на сутиена", а като отиде под нея става нацъфтяла, подстригвам я и пак все едно не съм я чакала толкова време да расте.... Струва ми се, че не всяка коса може да става дълга.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Знаете ли защо на някой от вас косите все си стоят на едно място!
Защото и вие растете повечето от вас са деца и с всяка година стават все по големи докато не спрат да растат ето затова и косите ви си стоят на място!Но споко като спрете да растете и косата ви ще вземе да расте по барзо![]()
Любов, вземи си хининова вода или стимулант на Икаров и си прави домашни маски. Бадемовото масло помага за разстеж.