.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Възможно ли е ? Помощ!!!

С гаджето от доста години сме заедно и той иска да имаме дете , но аз още не съм готова и му казах. Та вчера правихме секс и той свърши на корема ми и ( без да иска или нарочно и аз не знам) докосна от спермата и после бръкна с пръст в мен. Та възможно ли е да съм забременяла ? Извинете за глупавия въпрос , но очаквам отговори.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Силно се съмнявам да си забременяла - първо.
    Второ мисля, че параноясваш.

Само спокойно, вероятността да си бременна е много малка, проследи си овулацията, и изчакай да видиш дали цикъла ти е нормален, и поговори с приятели ти за това, щом сте от доста време заедно ще те разбере, успех

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не си бременна.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна спокойно

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Шансът е практически нулев.

Но на твое място не бих била спокойна. Не заради конкретния акт, а поради факта, че приятелят ти показва явно неуважение към твоето мнение по въпроса за детето. Той следващия път може директно да си свърши в теб. Ще се тровиш с ескапел заради неговата идиотщина ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Шансът е практически нулев.

Но на твое място не бих била спокойна. Не заради конкретния акт, а поради факта, че приятелят ти показва явно неуважение към твоето мнение по въпроса за детето. Той следващия път може директно да си свърши в теб. Ще се тровиш с ескапел заради неговата идиотщина ли?
    Разделих се с него и дори за това питам , защото се притесних .

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool

Шансът за бременност е 1 на 100..

Не мисля,че е възможно да си бременна. Не се тревожи,но все пак ако са минали 2 седмици си направи тест.
    Това е единствения начин да се успокоиш и все пак трябва сериозно да поговориш с приятеля си,може това да се повтори,но да го направи директно в теб без никакви питания,което трябва да те притеснява.
    Ако наистина сте се разделили,мисля,че това решение е донякъде правилно.

Почисти тревогите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си