.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Не се възбуждам.

Или поне не мога. Имам сериозен приятел от почти 9 месеца, и двамата сме девствени. Когато останем сами винаги е едно и също, за разлика от мен той се възбужда много лесно, но аз просто не мога... Желание има, но не и възбуда. Проблемът не е в него, в това съм сигурна. Той е мил, секси и прави всичко възможно за да ми е добре, но не се получава. При стимулация на клитора с ръка изпитвам по-скоро болка, но не и удоволствие. Не ме е лизал, или поне не за дълго, защото аз не пожелах. Но и за малкото което беше долу пак не изпитах удоволствие.. този проблем вече сериозно започна да се отразява на настроението ми..

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от ginny_weasley Виж мнението
    Или поне не мога. Имам сериозен приятел от почти 9 месеца, и двамата сме девствени. Когато останем сами винаги е едно и също, за разлика от мен той се възбужда много лесно, но аз просто не мога... Желание има, но не и възбуда. Проблемът не е в него, в това съм сигурна. Той е мил, секси и прави всичко възможно за да ми е добре, но не се получава. При стимулация на клитора с ръка изпитвам по-скоро болка, но не и удоволствие. Не ме е лизал, или поне не за дълго, защото аз не пожелах. Но и за малкото което беше долу пак не изпитах удоволствие.. този проблем вече сериозно започна да се отразява на настроението ми..
    Ми ти като не си дала нещо от себе си, какво очакваш? Нека да те лиже, да те пипа, да те целува, правете секс..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Като си сама има ли го този проблем?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

любовната игра е много важна във такива ситуации

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    + 1

явно не се отпускаш достатъчно.не мисли за това, защото така въобще няма да можеш да се възбудиш
    и ти не очаквай да стане мигновено, недей да спираш след 30 секунди примерно и да се обличате

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Като си сама има ли го този проблем?
    Да..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Според мен, просто не си открила какво ти харесва. Трябва сама да опознаеш тялото си и оттам да насочваш приятеля си.

За целта, обаче, трябва да забравиш всички задръжки, мисли от рода на "как ли изглеждам сега" и т.н. и да се отпуснеш максимално.

Казвам го от опит, защото и аз така бях, когато почнах да водя сексуален живот.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Според мен, просто не си открила какво ти харесва. Трябва сама да опознаеш тялото си и оттам да насочваш приятеля си.

За целта, обаче, трябва да забравиш всички задръжки, мисли от рода на "как ли изглеждам сега" и т.н. и да се отпуснеш максимално.

Казвам го от опит, защото и аз така бях, когато почнах да водя сексуален живот.
    Водиш сексуален живот? Край, заклеймявам тА кат Аморална мръсница!

По темата, просто се отпусни..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на prince
    1- Отпусни се!
    2- Дай му да те лиже!
    3- Наслаждавай се!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    +1

Авторке отпусни се и не мисли защо не се възбуждаш така като не се отпуснеш и ако не спреш да мислисш за това няма как да стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си