- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малки гърди..
е не много ясно по принцип жените така се чувстват по добре затова го казах не че изцяло самочувствието се крепи на това то ако беше така аз трябваше да нямам никакво самочувствие а аз съм от момичетата които вървят с гордо вдигната глава
Японския начин за уголемяване на бюста е с бой , по 5 мин. на ден яко шамари ще заприличаш на Памела до година , две максимум успех
Както ти казах, никога не ми е правило впечатление и не съм се комплексирала от това, че останалите момичета преди бяха много по-надарени от мен. Не съм ползвала лекарства. Има толкова неща, за които можеш да се хванеш. Това са абсолютни глупости. Нали за това си в пубертета - за да растеш. Пък и една от най-близките ми приятелки, тя дори не носи сутиен, а не съм забелязала да е лишена от мъжко внимание.
Как успя да си помислиш, че от малките гърди мъжете ще избягат от секс...
Хвани си дебеловрата горила, тя ще ти купи, каквито пожелаеш.
Правя един специален масаж от който ще ти пораснат ... обаче изисквам да можеш да готвиш мусака и сърмички !
Да не ти пука . И аз бях така пък пораснаха :v . Има още време да се развиваш
Малка си, ще порастнат. Пък и да не порастнат, не виждаш ли колко момчета тук пишат, че им харесват малките гърди. Ако има толкова много в тази тема, на този форум, представи си колко още има по света. Btw, аз също предпочитам малки и стегнати пред големи и сланинести. Гърдите не са всичко. Това е едно от последните неща, които търся в едно момиче. А и както някой каза, спали сме с бая такива и ни е било хубаво. Няма проблеми. Не се притеснявай за такива дребни неща. Пак ще си си секси и без да си DD. Пък относно момчетата, тези за които циците са от най-голямо значение не заслужават твоето внимание.
Големите гърди заместват професионални качества,личностни добродетели и всякакви недъзи във вътрешното аз,така че гледай да ти пораснат в името на модерния гнусен свят
voob6te da ne ti puka 4e sa ti malki gardite.podobre malki i stegnati ot tolkoto golemi i otpusnati