.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    е не много ясно по принцип жените така се чувстват по добре затова го казах не че изцяло самочувствието се крепи на това то ако беше така аз трябваше да нямам никакво самочувствие а аз съм от момичетата които вървят с гордо вдигната глава

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Има момчета, като мен, които обичаме малки гърди.. Не всички трябва да са като Памела ..
    Дори предпочитаме Пък има и момчета като мен дето последното нещо което гледат е размера на гърдите. Не се притеснявай за глупости.

Японския начин за уголемяване на бюста е с бой , по 5 мин. на ден яко шамари ще заприличаш на Памела до година , две максимум успех

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от Tedll Виж мнението
    Радвам се за теб! Как ти пораснаха , ако не е тайна, от самосебе си ли, или пи някакво лекарство? Да притеснявам се, че никой не би спал с мен, ако не ме пораснат. Комплексирам се , защото всички мои приятелки и познати са мн надарени.
    Както ти казах, никога не ми е правило впечатление и не съм се комплексирала от това, че останалите момичета преди бяха много по-надарени от мен. Не съм ползвала лекарства. Има толкова неща, за които можеш да се хванеш. Това са абсолютни глупости. Нали за това си в пубертета - за да растеш. Пък и една от най-близките ми приятелки, тя дори не носи сутиен, а не съм забелязала да е лишена от мъжко внимание.

Как успя да си помислиш, че от малките гърди мъжете ще избягат от секс...

Голям фен Аватара на toad
    Обожавам малките бухтички , никакъв проблем нямаш .

Хвани си дебеловрата горила, тя ще ти купи, каквито пожелаеш.

Град
    MaiNa%tOwN
    Правя един специален масаж от който ще ти пораснат ... обаче изисквам да можеш да готвиш мусака и сърмички !

Цитирай Първоначално написано от Tedll Виж мнението
    Здравейте, имам огромен комплекс свързан с размера на гърдите ми.На 15 съм.Последно усетих че растат в 5 клас и сякаш оттогава спряха.Нося възможно най-малкия размер сутиен.Попринцип в ръцете съм много слаба.
    Притеснявам се дали изобщо ще порастнат . Не ме болят. Моля, някои ако има подобен проблем да помогне и има ли някакъв начин да предеизвикам растажа им.
    Момчета , какво мислите за момичетата с малки гърди? Бихте ли спали с тях ?
    мен ме кефят компактни гърди и дупета тъи че споко не се комплексираи от такова нещо

Stephenie
    Guest
    Да не ти пука . И аз бях така пък пораснаха :v . Има още време да се развиваш

Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0 Виж мнението
    Това да ти е проблемът хахаха
    +1

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Малка си, ще порастнат. Пък и да не порастнат, не виждаш ли колко момчета тук пишат, че им харесват малките гърди. Ако има толкова много в тази тема, на този форум, представи си колко още има по света. Btw, аз също предпочитам малки и стегнати пред големи и сланинести. Гърдите не са всичко. Това е едно от последните неща, които търся в едно момиче. А и както някой каза, спали сме с бая такива и ни е било хубаво. Няма проблеми. Не се притеснявай за такива дребни неща. Пак ще си си секси и без да си DD. Пък относно момчетата, тези за които циците са от най-голямо значение не заслужават твоето внимание.

Голям фен Аватара на sneering
    Големите гърди заместват професионални качества,личностни добродетели и всякакви недъзи във вътрешното аз,така че гледай да ти пораснат в името на модерния гнусен свят

voob6te da ne ti puka 4e sa ti malki gardite.podobre malki i stegnati ot tolkoto golemi i otpusnati

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си