.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Unhappy Жертва на подигравки..

От около година едно момче ме обижда,поради носът ми. (колкото и странно да звучи). В седми клас започна всичко като той започна да ми казва,че имам дълъг нос. (макар,че е сравнително малък,нормален е) Проблема там е,че когато ми каже това самочуствието ми пада тотално и трябва много време,докато си го покача. Първоначално се чудех дали да не го убидя,ама като знам какъв е (бойствен, силен,мускулест..) го казах на една госпожа,която му е леля, в следствие на това той се отказа да ми казва така.. Две-три седмици по-късно нещо се бяхме заговорили и той каза нещо,а аз го поправих и думите му бяха "трай бе нос".. Може би отново го подтикнах да ми казва така.. Днес минах покрай неговата стая и той както винаги ми каза "оо нос,къде си бе".. Кофти ми стана,може би вие ще го приемете,че не е нищо сериозно,ама при положение,че го виждам всеки ден.. То самочувствието тотално ще ми падне ;( Моля за съвети..

Голям фен Аватара на sunshine :**
    След като нито споделянето с учителка, нито игнорирането на въпросното момче е дало резултат, според мен най-добре ще е да не си траеш вече , отиваш и почваш да го обиждаш и ти или го питай просто не му ли е писнало да се държи така.С две думи говори с него, а дали ще бъдеш мила или не е твой избор, но май второто е по-добрия вариант.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Убий човека с мълчание.

^* тъпака
    Игнор и толкоз. Като знаеш, че носа ти е нормален, защо му се връзваш?

Не му обръщай внимание ! Най- много да го прави от завист или да се опита да привлече внимание ... нищо ново за доста голяма част от момчетата

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Като знаеш, че носа ти е нормален, защо му се връзваш?
    ?????? Остави момченцето да се мисли за велико, явно това е единственият начин, чрез който може да получи каквото и да било внимание.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Според мен пък не си мълчи, а го обиждай и ти.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Заяждай се и ти. И мен така ме закачат, ама ги затапвам яко

Aмии той е по-голям от мен и не знам какво ще стане,ако го обидя.. Може би ще започне още повече да ме обижда,а на мен самочуствието и от една дума е на земята.. Имам брат на около 20 години и си споделяме с него,казах му какво говори момчето и той каза,че просто ме харесва и да не се опитвам да го обиждам или тем подобни,защото се познавали и така можело да си развалят приятелството заради нашата "закачка" Кофти..

Мега фен Аватара на an7raks
    Ми каже на брат си да говори с него, щом се имат.

f♥FlY
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Заяждай се и ти. И мен така ме закачат, ама ги затапвам яко
    А не бе ? ще го гледаш ли ?

Повече от фен Аватара на Hidayet
    И какъв е тоя брат? Някакъв келеш ще те обижда и брат ти вместо да отиде и да го смаже, ще ти казва да си мълчиш, да не би да си развалят отношенията. Нямам думи. А ти защо си такава страхливка? За какво да си мълчиш, обиждай го и ти - не вярвам да е перфектен и да няма недостатъци. Няма само той да се заяжда.

Другия път му кажи, че в носа си имаш пистолет и, ако продължава, ще го извадиш.. ( не намеквам, че имаш голям нос де... )

Цитирай Първоначално написано от fibonacci Виж мнението
    Другия път му кажи, че в носа си имаш пистолет и, ако продължава, ще го извадиш.. ( не намеквам, че имаш голям нос де... )
    OMG

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Ахахахахах, умрях.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    След това мнение спокойно може да се заключи темата. Проблемът е решен.

Супер фен Аватара на tireheb
    къв е тоо брат дето имаш на "около 20" с приятели осмокласници

на момчето му кажи, че носът ти му се струва голям, щото е по-дълъг от пишката му

Мега фен Аватара на an7raks
    Честно ви казвам, ако някой на мен ми отговори по предложените тук начини, ще се пукна да му се смея!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ми каже на брат си да говори с него, щом се имат.
    Баш т'ва се чудя о.О Ама сигурно брат й е някъв дето я мрази
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Намери някакъв негов недостатък и му го натяквай и ти

И аз не схващам логиката брат ти да не направи нещо по въпроса, само защото "ще си развалят отношенията" .

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    на момчето му кажи, че носът ти му се струва голям, щото е по-дълъг от пишката му
    Това е по-добро от идеята с пистолета в носа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си