- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хванало ли ме е?
Силно се надявам темата да е фейк, а ако не е, наистина не трябва да правите секс, щом не знаете елементарни понятия и изобщо не включвате главата си... Доколкото се ориентирам, твоята теза е, че понеже не ти е разкъсана девствената ципа, спермата няма как да проникне... Интересно ми е имаш ли менструация и ако да, откъде според теб изтича?... Девствената ципа е пръстен, а не кожа на барабан, опъната от край до край!...
Ако си била в овулация, ДА, има опасност да си бременна.
Too much energy, too little time...
А забравих и да те питам авторке к'во означава "хванало ли ме е"? Т'ва да не е някоя болест за да те хване
Трябва да се направи закон на такива индивиди да не им се позволява да правят секс.
Това трябва да е трол. Аз толкова прост човек не съм виждал досега...
Да, хванало те е, бременна си, запишете детето на бейзбол и ще е най-силно на позицията кетчер .
Незнам, защо се бъзикате с момичето, тя иска да разбере дали я е хванало, според мен я е хванало, което точно, и аз не мога да отговоря, но със сигурност нещо я е хванало.. темата е доста сериозна според мен, може да помогне на доста момичета във същата ситуация, но според мен шанса да е бременна е доста голям...![]()
Не си бременна спокойно.... мога да ти покажа в учебника ми по анатомия какво пише.Споко не те е хванало ;д![]()
преди няколко часа пуснах една тема и доста от точките се отнасят за теб особено една : Ако не можете да правите секс просто не го правете!!!
Тръгвате да правите секс, а сте толкова прости, че няма накъде. Ти да не си консерва, че да те отваря?