- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как отслабна певицата Преслава??
Може ли някой да ми каже как Преслава се превърна от това: http://hotarena.net/public/upload/co.../Preslava7.jpg
в това: http://www.snews.bg/files/site_data/...llery_main.jpg
Ако някой знае диетата и да пишеи ако може някакви примерни менюта?!
Благодаря!
В някаква статия прочетох ,че е започнала да се храни разделно.Но не знам доколко е вярно това
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Като и гледам ръцете на втората снимка явно е започнала да тренира.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първата Преслава е по готина.Дажи четох някаде че сегаштното и састояние граничело с анорексия
Само аз ли не виждам кой знае ква разлика? Че е слаба - слаба е, но твърде много внимание и се обръща май.
Бе скоро ми разказваха, че чалгарките си махали оперативно по 2 от ребрата, за да може в талията да са по-слаби, а за ръцете вече лесна работа.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Талията и изобщо не е тясна. Особено ако я сравниш с Валерия Лукянова, която е с премахнати ребра.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това, че е спряла месото е много добре. С това ГМО по-добре нищо да не ядем.
Тренира според мене много. Вижте й релефа, това с амфети и кокаин не става..![]()
хахахха вие само от месо ли живеете? от 1 месец не ям месо и съм същите килограми, според тебе болна ли съм?
Прочети ми коментара поне 5 пъти, бъди сигурна какво точно съм искала да кажа и тогава пак опитай.
Никъде не съм написала, че трябва да ядеш само месо или задължително да ядеш месо покрай останалите хранителни продукти. Тва е твой личен избор. Къде съм казала, че си болна?
Пък ти си намерила топлата вода с тва, че се оцелява и без месо. Сега всички вегани и вегетарианци могат да са спокойни, че няма да пукнат в следващите 50 века. Честито, мда.
уоу, как решихте, че от кокаина се отслабва
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....