- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какъв е шанса да пуснат предсрочно магарето Хасан от 4-ти км?
Голям шанс има
Няма да го пуснат предсрочно
Ще му удължат престоя
а прочетох грешно
идеята ми е, че хората всъщност осъзнават, че оная снимка е фейк, просто смисъла ѝ е да демонстрира, че името може да се фалшифицира лесно
а всъщност цялото тва с илко е щото се палиш като ти казват така, иначе досега вече повечето са се сетили, че всъщност се казваш алекс. правят го защото рейджваш като ти кажат илко, а не защото не ти вярват
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Даже и това не и е смисъла понеже ясно се вижда, че това е фалшификат и, че не е толкова лесно да се направи реалистичен фейк, защото всяка карта си е с различен шрифт, един е релефен, друг не, може да се снима през 5 минути от различни ъгли, от близо, отдалече, и така да се докаже, че не са фалшификат.
А в началото аз не показвах карти и реагирах, защото много хора, като се почне от бившия админ на форона, Кенефиса и др. "внушителни и авторитетни личности" яко лъжеха, че знаят със сигурност, че така се казвам, което се оказа лъжа, но много хора им поверваха, щото една лъжа, повторена 3-100 пъти става истина, а и те на това разчитаха, и трябваше да ги опровергавам и затова реагирах силно, но сега вече мисля, че от няколко месеца нещата се изясниха и сега само текат заключителните процеси сред най-бавно развиващите се. Но пък има и нови, които все още четат за първи път и пак трябва постоянно да се опровергава и доказва. А иначе бих се дразнел на всяко име, което ми повтарят по 100 пъти и лъжат, че е мое, без значение какво.
На мен ми е ясно, че тия, които сега повтарят, са наясно, че не се казвам така и знам, че го повтарят, защото реагирах, ама нямаше как да не реагирам, защото лъжата се повтаряше 100 пъти.
Последно редактирано от M488 : 11-09-2013 на 16:29
Значи си асоциален комплексар, защото ти викат Илко? Глупава среда.
Ъ, нещо няма логика в изказването ти.
Впрочем, радвам се, че не ми викаха Димитар, щото то е по-гадно. Какво ли е да се казваш така?
Илко всеки знае как се казваш, но ти се палиш супер много и ни правиш весело, за т'ва е цялата раУта!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ами, не мога чак толкова гадни неща да ти мисля, но хайде да пробвам щом толкова искаш:
Мърла_Джейн_69
Фекал_Джейн_69
Феки_Джейн_69
Менстро_Джейн_69
Климак_Джейн_69
Клизма_Джейн_69
Последно редактирано от M488 : 11-09-2013 на 21:24