.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

Масажи с отстъпка

Гледам из Грабо.бг разни ваучери за масажи...Интересно ми е дали си заслужава.В смисъл ходила съм, но не съм ходила с ваучер и мисълта ми е дали няма да е по-претупан така да се изразя?
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Няма да е, подстригвала съм се с ваучери, поне на тези, на които аз съм попадала са се старали.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

balakov
    Guest

Масажи

Ок са си ваучарите. В грабо.бг и още един сайт за ваучери имаше такива от студио за масажи http://veda4.com, но са добри. Хората просто търсят начини да достигнат до клиентите и ако не са им добри услугите, няма да дойдат пак, така че какъв смисъл би имало тогава от ваучерите. Ти в крайна сметка при кой масажист отиде?

Миналата седмица ходих на масаж с ваучер.Беше страхотно.Най-страхотното ми изживяване до сега.Изключително успокояващо действие.Много съм доволна.Масажното студио е в Пловдив ако имаш въпроси ми пиши

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ваучерите са много добри и аз съм ходила с ваучери за масаж и сичко беше точно

Мега фен Аватара на Hilary_
    Обмислям покупката на такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си