- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос към хората, които смятат да се размножават
Еж па ти. Ако детето е възпитавано добре, на 14-годишна възраст трябва да знае какво е правилно да прави и какво не. Ако дъщеря ми започне да ми мрънка, че не я пускам на 14 на дискотека, ще имам чувството, че съм се провалила като майка. И това чувство няма да е грешно.
По темата: Момче и момиче.![]()
Кротка и послушна съм, не това имам в предвид. Както вероятно си забелязал, си падам депресар, комплексар и подобни такива хубави качества. Освен това се изолирам от хората около мен. Не говоря с родителите си за проблеми и чувства. Не съм добър пример. Искам детето ми да израсне щастливо, добре приемано от обществото и контактно.
Щастлива съм, но съм склонна към депресивни състояния и сдух.
Ами, нормално да им е било по-трудно... Първо дете, млади родители... И на мен ми говорят, че им е било по-трудно с мен, отколкото с брата, щото едно, че положението в България не е било розово тях години и друго, че са нямали представа какво правят.![]()
Честно казано, ще трябва да си ги изсмуча от пръстите... Просто така ми се струва на пръв поглед.
А и аз си казах що искам момче/та/. Просто ще ми е забавно един ден да имам оправдание да върша детски щуротии с него. :Д
Както казах - момченцата и бащите им са много хубава картинка когато играят футбол например.
Не всеки успява да завърже приятелство с детето си обаче.
Иначе и да гледаш майка и дъщеря по магазините например е доста сладка гледка.
Момче и момиче.. в този ред, момчето да е батко..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Бе колкото и да си кривя душата - права си. Като се замислих по колко отепляци познавам и от двата пола накрая съотношението към единичката клонеше.
И все пак предпочитам момче. Момичетата са мега безинтересни като малки, а като минете 15-16г. възраст, та чак до 20-20 и кусур(пък някои и до живот), ставате едни такива пискливи и на моменти вбесяващо досадни. Откровено казано даже ще ми е разочароващо някво ако ми се пръкне момиче, 'супер мъка и досада ми се вижда.
Е, ти си правиш момиченца, не можеш да се сърдиш на някого.
Зависи как си го възпиташ.
Аз лично 'писклива' никога не съм била. /предполагам имаш предвид, че сме твърде емоционални и ревем за най-малкото/ Дори като малка. Познавам и много такива момичета като мен. Като не искаш да ти е писклива си я възпитаваш да не е.
едит: Това беше за Аурис.
Е аз да не съм някакъв нацист - като му се реве да реве, 'бал съм го ... какво 2 шамара ли да му завъртя, че да млъкне ...
Или като иска неговото да стане да му се обяснявам 2 часа като на умствено изостанало ... Пасувам аз. Предпочитам момче - като му кажеш не да знае значението на думичката и да си трае.