.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението

аз искам да ви споделя, че организирах нещо като кампания в училището ми, в която всички зрелостници, които взимаме стипендия, ще дарим парите си (веднага щом ни ги преведат) за построяването/купуването на този приют.
    Браво!!!

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    аз искам да ви споделя, че организирах нещо като кампания в училището ми, в която всички зрелостници, които взимаме стипендия, ще дарим парите си (веднага щом ни ги преведат) за построяването/купуването на този приют.
    Освен едно огромно БРАВО... какво друго мога да кажа?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    http://arsofia.com/bg/priut/?rsource=message

Още около 60к евро и сумата ще е събрана!

До 08-ми декември продължава кампанията за увояването на дарения на 60K International Contact Centres

Дарете 1 лев и 60К ще дари 1 лев от себе си!
    Дарете 10 и кучетата ще получат 20!
    Дарете 25, в сметката за нов приют ще пристигнат 50!

Приятели, невероятният екип на 60K International Contact Centres прави огромен жест към всички нас - хората, които искат кучетата на града да имат своя приют.:

60К ЩЕ УДВОИ ВСЯКО ВАШЕ ДАРЕНИЕ ПО СМЕТКА:
    ProCredit Bank, Бул. Тодор Александров 26
    SWIFT: PRCBBGSF
    IBAN: BG16PRCB92301033111022
    ТИТУЛЯР: А Р София

Молим, дори да е с малко - участвайте, малкото ще стане много.

Прочетете всичко за инициативата тук: http://arsofia.com/bg/41753/stani-an...hudoto-na-60k/

Дори да нямате възможност да преведете скромна сума по сметката, която 60U ще удвои, ви молим:
    споделете с приятели и онлайн, помогнете на тази прекрасна инициатива да да достигне максимален брой хора!!!

ЗА 60К:
    60K е един от водещите контактни центрове в България, който обслужва клиенти на 27 езика по цял свят, компании в секторите: електронна търговия, телекомуникации, IT и софтуер, развлечения, пътуване и свободно време, финанси и застраховане, проучвания и други.
    В компанията работят повече от 600 млади и талантливи служители, които се забавляват докато работят. Именно те решиха да ни подкрепят в усилията ни да създадем нов дом за стотици кучета.
    Сайтът на компанията: www.60K.bg
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си