- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- БАТАЛФИЛД 3 И 4 ОНЛАИН
тва докато правеше свирка на баша ти ли го измисли?
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Кой кого закопава пак помисли КОПАЧ
Муаааааахахахахаха бати клоуна аве ти си бил мн смешен верно веГолемия плеибои иска съвети от децата как да поканел момиче
Бахти девствения царвул
докато ебат момичето и тя свършва ти стои и отговаряи на моите мнения карандаш
Доста познавам обаче , казах че нямаш топки и улучих в десетката
още нещо за теб , никоя няма да излезе с тебе щото си заспала шматка , жените обичат самостоятелни мъже и такива които са сигурни в себе си , от това което виждам ти си един несигурен калаиджия
Който не може да се справи в нищо сам в живота
Виж аз къде съм искал съвет досега , крастав косъм![]()
хаха тва че 13 годишния ми брат има достъп до профила много те радва май а![]()
муааааааахахахаахахахах добре го измисли , мноо ли ти отне ве спъната кокошко![]()
баба ми има достъп до моя комп също , ти ко знаиш , на 85 е и играе батълфидлбахти усукания спеканяк си чесно ся ми стана още по смешен
как се извинява с братчето си муахахах
хаха боли ме шмайзера кво мислиш казах ти правиш се на отворен дай снимка и адрес ---> виж колко хора си пускат снимки тука пусни си и ти нали си голям мъж ? или те е срам че си черно цигане![]()
то де да го мислех само аз , сега всички ще усетят каква си посранка![]()
да мноо ме е срам , още повече наиш ли как ма боли шпека как всички си пускали снимкато и всички като теб може да са педали , тряя и аз да стана педал като тебе ли , лайнян цокъл
![]()
не искам да ми лъскаш на снимката , затва щом не искаш да звъннеш нит нищо , ще ти предложа друг вариант и ако си путка която си ще откажеш и това![]()
ела на форумната сбирка и аз ще дойда и ще си спретнем двубои , става ли![]()
нали си батка , що та е страх от менне знаеш кои стои срещу теб и те е страх тъй ли
бахти царвулa
![]()
вижда се колко си сериозен нали ?
някъде да съм споменавал че искам да те бия?
само дай снимка + адрес и ще ти се случи нещо много по-интересно
добре не искаш да ме биеш , искаш да ме ебеш разбрах , ми няма да стане стафидо , ходи еби баща си гейкво остава друго
аз да разбера кой си и да ти извъртя мутрата щото мазната ти физиономия почва да ми лази по нервите
мноо е изгладена , като котак на ученичка е
оф чакай благоевград , тва града на БЛАГОТО ЛИ Е
демек искаш да ми напраиш благо ? еми никога няма да дойда в тоя насран град , към 5-10 януари съм в пловдив иначе съм по бургас и варна , ела на едно от тия места ако имаш кола изобщо , скъсаняк
![]()
страх те е да не те ебЪ? толкова много ли са те ебали като малък?
какъв 5ти януари бе путка майка дай адрес+снимка и до седмица 2 от теб ще остане само сянката под безжизненото ти анемично телце.
да не се и съмнявам и затва насрах аууу мноо насрах ве бахтиМухахах
не щи кажа кво ще стане , ще ми пуснеш снимката в саит за запозанства и ще обявиш че си ти понеже страдаш от липса на внимание , а на мен ми пишат достамутра ли си
![]()
хааахахахахаха
какъв съм що сам нали ти знаеш дай това което искам за да се увериш напълно
снимка ще дам само на маика ти , да се опипва докато ме няма
аз ти казах че мога да се уверя като се срещнем , ти насрае нали си голямата мутра ве клитор
![]()
ще изберем неутрален терен ще ме размажат приятелите ти , ти ще стоиш отстрани и ще се смееш![]()