- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пак гаф..
Не знам аз ли съм някакъв уникален карък или просто лошо стечение на обстоятлествата...Днес правих секс и момчето свърши в мен - презерватива се скъса.Не сме го усетили и той се притесни аз също.Опитвам се да си сметна овулацията по календарния метод и още повече се филмирам.Значи първия ми ден от менструацията ми беше на 10 този месец като продължителността на цикъла ми е 28 дни и така като сметнах в овулация трябва да съм на 24 този месец, а днес сме 21.Има ли вероятност да съм забременяла или да не рискувам и да взема Ескапел?
Айде стига бе! Какво хейтвате!? хората са си ползвали предпазни средства, сега станалото станало. Та към "_ivi_" за да ти е мирна главата пий едно хапче, не е много хубаво с тия хапчета, но в случая нямаш много избор.
Мила прави си промивки след секс.
Ами има шанс да забременееш. По-добре се консултирай с гинеколог и тогава хапчето ама го направи бързо.
Още снощи пих Ескапел.Сега 100% ще ми разбърка хормоните и сигурно ще ми закъснее следващия месец...?!
Ех този Ескапел. И интересно как не е усетил този момък, че му се къса презерватива.
Според мен е редно да има консултация с лекар преди приемането на такива хапчета.
А ако се мята навън, дори и с презерватив - най-добре!
Аз усетих, че нещо е различно, но беше вече късно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не мога повече![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Това с момчето от аналните приключения в общежитието ли?![]()
Не и върви на съгражданката, и това си е..
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
И как се разбира, че презерватива се е скъсал, особено ако мадамата е влажна, а ти си търкаш ли, търкаш..
Иве.. Вярно си голям карък.. С колко годишни правиш секс?
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Ами 18 -24, този е на 21 и е същия от оная вече дето ме оправи отзад и се нааках....Иначе секса беше за извинение един вид ама така стана, че ходим вече един вид.