.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    С времето, оригиналността ви, започва да изчезва.
    *сън*

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    и акнето, и акнето
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Е, бейби, аз не съм опитвал да съм оригинален, а искрен с теб. А ако това си ти на снимката искам да ти го набия чак до стомаха, но се притеснявам, че после няма да мога да го изкарам, защото ще вземеш да се влюбиш в мен.

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    Цитирай Първоначално написано от gtfoAUdiggers Виж мнението
    Е, бейби, аз не съм опитвал да съм оригинален, а искрен с теб. А ако това си ти на снимката искам да ти го набия чак до стомаха, но се притеснявам, че после няма да мога да го изкарам, защото ще вземеш да се влюбиш в мен.
    брат сбаркал си мястото
    отивай във фитнеса щото си слабак и ти личи онлайн даже
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    брат сбаркал си мястото
    отивай във фитнеса щото си слабак и ти личи онлайн даже
    Кво уе брат МИ, кво се дървиш, аз печеля мацките с красота и ум, ти си ги забирай със тяло мен не ми пукааа, имам си пари, и айфон, знаеш ли когато го видят мацките как се подмокрят, повече отколкото докато ти барат фалшиво-напомпаните химии по тялото, неандърталец. Слабак викай на себеси, щото виждаш всичко през очите на един зобаджия, мутро, келеш, винаги държанието ми към нежния пол ще е над агресивността ти, бегай, оръфляк

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    Кво уе брат МИ, кво се дървиш, аз печеля мацките с красота и ум, ти си ги забирай със тяло мен не ми пукааа, имам си пари, и айфон, знаеш ли когато го видят мацките как се подмокрят, повече отколкото докато ти барат фалшиво-напомпаните химии по тялото, неандърталец. Слабак викай на себеси, щото виждаш всичко през очите на един зобаджия, мутро, келеш, винаги държанието ми към нежния пол ще е над агресивността ти, бегай, оръфляк
    да ве да с такова поведение ще можеш само да ги убедиш да ти бъркат в гъза сексуално
    а и аз не се преструвам че съм себе си ;] за разлика от теб
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    тоя пък палячо отде се взе

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    тоя пък палячо отде се взе
    от входната ВРАТА ПИЧ, аре да не ми болдваш с цел подигравка, много мижитурско изпалнение, пълниш ми душата с тоя хейт нз откаде толкова хейт,братле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си