- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо обещание ;//
Здравейте . Историята е такава ... През лятото се запознах с едно момче на морето , което покрива всичките ми " изисквания " за перфектно гадже. Лошото обаче е това , че сме от два различни града , които са на около 300 ( и повече ) километра един от друг . Той си тръгна 1 ден преди мен от морето и докато си тръгваше аз направих глупавата грешка ( в опит да го задържа до себе си , като смятах , че ще се видим пак след 2-3 години ) да му обещая , че първият ми път ще е с него следващия път като се видим . Той ми обеща същото . Поддържахме връзка по телефона и във фейсбук около 2 месеца и след това спряхме всякакви контакти. Преди седмица започнахме да си пишем отново и той спомена обещанието . ;ддд А и се оказа , че още другата година пак се падаме на едно и също място на море. ;дд А аз не се чувствам готова да изпълня това обещание и не смятам , че ще започна след 1 година . ;Д Не знам какво да правя и как да му кажа въпреки , че предполагам ще ме разбере . Много ще бъда благодарна на всички , които ми дадат някакъв съвет .))
от сега мислиш за лятото през 2014?
ми ти си знаеш най-добре ако искаш го правиш ако не искаш не го прави.
а ако искаш да го отрежеш още от сега просто му казваш да забрави за това/че няма да стане и това е.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Ти пък. Има супер много време дотогава, да не мислиш, че ще помни. К'во се шашкаш, все едно запис на заповед си подписала.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не давай обещания, които не можеш да изпълниш хаха.
Но ако не си готова да го направиш - недей. Никой не те кара на сила.![]()
А и до лятото има толкова много време, може да си промениш мнението и мисленето..
Препоръчвам ти първият път да е с човек който наистина много обичаш после може да съжаляваш![]()
Вие едва се познавате и вече си му обещала, че първият ти път ще е с него...Все пак до лято 2014 има доста време и над това отгоре не се знае кой и как ще срещнеш до тогава. Може да се влюбиш истински докато дойде време да се срещнете с момчето другото лято. И най-важното: Не прави нещо, което си обещала, но въпреки това не искаш...Може после да съжеляваш...
Вие ме убихте с вашите коментари. Как ще му пусне, ако не иска бе, бий му камшика и дотам.
Според мен, не е трябвало да обещаваш, това звучи като договаряне за нещо, което би могло да се случи едва след 1 година.
Първият път трябва да стане без подобни разбирания за година, дата, час, а когато си готова и си намерила правилния човек.
достатъчно е първият ти път да е тогава когато си наистина сигурна че го искаш и да е с човек на когото имаш някакво доверие
Доста глупава постъпка.
Аз обещания не давам, освен ако не мисля, че мога със сигурност да ги изпълня.
Иначе, ако ти не искаш, няма как да спиш с него.
И да ти напомня, ако не си готова да си легнеш с тоя човек - по-добре да не го правиш изобщо.
Ти първо си намери добро момче, което ще те обича.. или поне малко ще го е грижа за теб, пък тогава мисли за секс.
*сън*