Здравейте . Историята е такава ... През лятото се запознах с едно момче на морето , което покрива всичките ми " изисквания " за перфектно гадже. Лошото обаче е това , че сме от два различни града , които са на около 300 ( и повече ) километра един от друг . Той си тръгна 1 ден преди мен от морето и докато си тръгваше аз направих глупавата грешка ( в опит да го задържа до себе си , като смятах , че ще се видим пак след 2-3 години ) да му обещая , че първият ми път ще е с него следващия път като се видим . Той ми обеща същото . Поддържахме връзка по телефона и във фейсбук около 2 месеца и след това спряхме всякакви контакти. Преди седмица започнахме да си пишем отново и той спомена обещанието . ;ддд А и се оказа , че още другата година пак се падаме на едно и също място на море. ;дд А аз не се чувствам готова да изпълня това обещание и не смятам , че ще започна след 1 година . ;Д Не знам какво да правя и как да му кажа въпреки , че предполагам ще ме разбере . Много ще бъда благодарна на всички , които ми дадат някакъв съвет . ))