- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КАМПАНИЯ "АНТИ-ХЕЙТ"
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всъщност момчето си е много хубаво, само може да ви е яд, че не сте като него, неандерталци ...
Ето, ето!!!!Един човек ме уважава, с което аз му отвръщам със същото! Благодаря!!! Поне едно нещо не е срещу мен.
![]()
Ей мизерницо, рядко прибягвам към остър език към момиче, и то е след като ми извърти гаден мазен номер, ама не се прави на многознайкати можеш ли да ги напишеш тия изречения? Знаеш ли на колко олимпиади съм ходил в детството си? НЕ, моля не си пробутвай жалките опити да се правиш на всевишна виж са ква си смешна ма, жено, на такива като теб просто им го слагам в устата и те вече СВЪРШВАТ и искат още и още но им казвам сори батиното, омекна от плужек като теб, а долния ляв педал ако не си запозната, мадамо,
е част от колата но виж ето научи нещо полезно днес
Бла бла, тъп фейк.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Към автора: Пич гледай сега - темата ти е дори "сладка" на фона на теми като : "Сере ми се , ама ме мързи да отида до кенефа - мнение моля" ама това е български форум все пак , тук хората влизат за да псуват и да бъдат напсувани - питай Шишерман. Така че не очаквай нещо адекватно от тук. Но в крайна сметка се радвам , че има хора като теб които не са хейтари.
и аз залагам че е фейк 90%
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
На парада ходат само протежетата тина публични изяви ходя като концерти, музикални фестове и поне веднъж седмично в нощен клуб, но виж парадите са ми неизвестни, а може и ти брат да имаш опит с тях
пък и отговарям на секи който дигне нож да ми се прави щото съм дошъл с мир селяци, но като не заслужено ми се подигравате така аз не мога да тарпя
sorry, брат.
Ето ти поздрав за да изкараш тая агресия от някоя пора/дупка
Пфф комерсиални шитове....
http://www.youtube.com/watch?v=Yy-tTb9v0bY